Du är inte inloggad.

Artikel

4 tips på hur du skapar en framgångsrik blogg + EXTRATIPS

Ett av de lättare sätten för att börja tjäna pengar genom nätet är att skapa sig en blogg. Där finns inga restriktioner om vad en blogg ska handla om. Det är helt upp till dig. Men för att hålla igång motivationen och fokusera fullt ut på sin blogg är det väldigt viktigt att du väljer ett ämne som ligger dig varmt om hjärtat. Är du exempelvis intresserad av hästar så varför inte starta en blogg kring ämnet så du kan dela med dig av dina tips,ideèr och åsikter till andra hästintresserade ?


Jag hade nu tänkt presentera 4 tips på hur du kan skapa dig en framgångsrik blogg i framtiden.
1. Välja domännamn till sin blogg
Ett bra tips är att alltid välja ett domännamn som man enkelt kan relatera till ditt ämne. Innehåller din domän viktiga sökord som du vill synas på hos sökmotorer som Google är detta också ett stort plus! Tar vi exemplet om hästar igen så skulle domännamn som "hästar.se", häst-och-ridning.se eller hästnytt.se vara passande namn till din blogg. Men du väljer själv vilket namn du trivs med.
2. Utforma din layout
Många lägger massor av timmar på att få till den perfekta layouten på sin blogg och visst är det kul om det ser snyggt ut. Men tyvärr bryr sig inte besökaren om dina kunskaper kring detta. Det enda besökaren är ute efter är information om ämnet han eller hon söker efter. Så lägg inte ner för mycket tid på detta.
3. Titeln är oerhört viktig på nya blogginlägg
Jag antar att du någon gång sökt efter information på Google ? Då har du säkert också hittat artiklar som både har bra och dåliga titlar ? Titeln är jätteviktig om du vill att besökare ska klicka sig in på din blogg. Detta är de första som de allra flesta tittar på och utan en finurlig titel riskerar din artikel att vara skriven helt i onödan... Den kommer då inte få trafiken som den förtjänar.
4. Skriv på ett personligt sätt
Idag finns där hundratusentals bloggare och det är inte lätt att "sticka ut" ur mängden. Men för att lyckas och driva en framgångsrik blogg kräver det att du hittar ett personligt sätt och skriva på. Med andra ord, hitta din egen stil och skriv nya blogginlägg som på ett magiskt sätt attraherar nya läsare varje dag. På så sätt kommer din blogg växa sig större och större för varje dag!


EXTRATIPS!
Om du vill ge din blogg en extra "boost" och samtidigt få fler besökare kan du skriva en artikel som relaterar till ditt ämne och skicka in den till en artikelkatalog. Då får du även värdefulla inlänkar som är så otroligt viktiga om du vill synas högt upp hos sökmotorer.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Frihängande, skåpsmonterad eller väggmonterad köksfläkt? Allt du behöver veta
Keramisk tandkrona - ett bra alternativ för dig som har en skadad, försvagad eller missfärgad tand
Bra sida för press release
Skapa en proffsig blogg gratis & enkelt!
Det bästa sättet att fortsätta att hålla din toalett organiserad