Du är inte inloggad.

Artikel

Allt om Chuck Norris

Carlos Ray Norris även känd som Chuck Norris är en actionsskådespelare och en kampsportutövare. Chuck Norris är född den 10 mars 1940 i Ryan som ligger i Oklahoma. Chuck har två söner och två döttrar från sitt första äktenskap med Dianne Holecheck

Chucks karriär började som mellanviktsmästare i karate. Mellan 1968 och 1974 var Chuck obesegrad i karate och tränade skådespelare som Steve och Chad McQueen. Vid träningspassen såg bröderna McQueen potentialen i Chuck och fick honom att pröva på skådepeleri. Chuck fick lite småroller i både film och tv men det stora genombrottet kom i filmen ”Way of the Dragon” som släpptes 1972. Här fick Chuck Norris spela skurk i Bruce Lee filmen.

Detta öppnade dörrar för Chuck och hans karriär inom media. Efter ”Way of the Dragon” fick ha roller i bla ”Saknad i strid”, ”Styrka Delta Force”. Chuck fick tillslut sin egna TV-serie vid namn ”Walker, Texas Ranger” där han spelade Cordell ”Cord” Walker, Texas Ranger. Där också har producerat en film under samma namn.

Chuck har också skrivit flera böcker, t.e.x självbiografin ”Against all odds”. Han har dessutom varit med och grundat en egen kampsportgren som heter ”Chunk Kuk Do”. På CV:t finner vi även reklamfilmer som Chuck har gjort för Total Gym. Total Gym är ett träningsredskap som säljs av TV-Shop.

Förutom Total Gym så har Chuck också gjort reklamfilm för World of Warcraft.

Webbplatsen Rotten Tomatoes utnämnde 2011 Chuck Norris till ”den sämsta manliga skådespelaren genom tiderna”.

Vill du läsa mer om Chuck Norris och hans karriär och privatliv? Kolla då in http://www.chucknorris.se/


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

JENSEN förskola
Dykning är rätt häftigt egentligen
Att ta hand om din bil
Annonsa - en ny köp och säljportal
Hundskogar i Danmark – tänk på detta