Du är inte inloggad.

Artikel

Anordna nästa konferens i Landvetter

För den som vill anordna en konferens i nära anslutning till transporter som flyg och buss är det såklart en mycket god idé att förlägga sin konferens i Landvetter. Göteborgs flygplats Landvetter är en av de större i landet och gör så att personer från företagets olika delar i olika ändar av landet enkelt kan flyga tillbaka utan att förlora någon tid efter konferensen. En konferens i Landvetter är ett bra sätt att kunna träffas och sitta ner och diskutera olika projekt som företaget kanske vill satsa på, och kommunikationerna till och från flygplatsen är samtidigt optimala.

Konferens i Landvetter och Airport Conference
Airport Conference består av flera olika lokaler som alla är utformade för att passa företagskonferenser. Detta är den självklara platsen att vara på för den som vill anordna konferens i Landvetter och efter att mötet är avslutat kan man enkelt ta sig tillbaka in still stan, eller flyga vidare till en annan del av Sverige eller Europa.

Det finns givetvis goda möjligheter att kombinera konferensen med lunch eller middag, vilket oftast kan innebära ett lite mer avslappnat sätt att umgås på i samband med att man diskuterar viktiga saker som rör företagssfären.

Vilka tider kan man anordna konferens på?
Landvetters centrum för konferenser och företagsmöten har öppet varje vardag mellan 08.00 och 16.00. För den som önskar sammanträda vid en annan tidpunkt går detta ofta att ordna, och det är i så fall bara att höra av sig till flygplatsen och se hur detta kan lösas.

Konferensbokningen på flygplatsen kan också hjälpa ditt företag med att sy ihop ett bra konferenspaket i anslutning till de flygtider man eventuellt måste passa. Gå in på deras hemsida eller hör av dig direkt till Landvetter för att be om tips.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Träna din hjärna med korsord
Sommarglädje
Fan av färger eller färgskraj?
Underbart att byta ringar och förlovas
Kan man tvätta dockor i tvättmaskin?