Du är inte inloggad.

Artikel

De olika stilar av jeans och skor

 

BLÅJEANS har funnits i decennier nu. Lång livslängd och bekväma, de gör den perfekta fritidskläder. Moderna tider har sett jeans ökar i popularitet med den unga och gamla sport dem. Dess mångsidiga natur gör denim byxor mycket populära eftersom de kan bäras för nästan alla tillfällen. När det gäller vilket märke är det bästa, är det svårt att säga som varje person har olika smaker.

 

Jeans

 

Outfitters nation har en härlig par BLÅJEANS i mager stil. Den har en låg midja och spiralformade fram och fickor bak. Espirit Under tiden har ett par rakt snitt denim byxor som har varit populärt i flera år. Den har en normal höjd midja, snedställda fickor fram och bifogade fickor bak. 99 procent bomull och en procent spandex se till att du bär dem i komfort. Nästa vi har Killah BLÅJEANS med sina smutsiga tvättade denim. Smörj uttryck och en lockig look gör lånar en grungy utseende som passar yngre människor. Senast på listan över exempel är G-Star med sin låga midja och avsmalnande ben. En blandning av polyester och spandex gör den lämplig för dem som brukar förlora och gå upp i vikt.

 

Skor

 

När du handlar för jeans, måste du se till att dina skor matcher. Att vara en mångsidig kläder typ, har du friheten att välja från en mängd olika skor.

 

Den heliga Moley platåskor har en kilformad klack av kork. En ankelbandet ger stöd när en rosett på framsidan ger det en girly utseende. Pearlz sandal är ett annat kvinnligt par skor som har en peeptoe design i blommigt tyg. Hälen har en elastisk för enkel bärbarhet, medan en dekorativ band i samma mönster fullbordar utseendet. För en mer avslappnad utseende, prova Blowfish Malibu, en sandal i fuskpäls. Finns i svart, den har en kardborreknäppning och en bifogad loop. De Birkenstock sandaler är en annan stor par skor som har en läderrem genom tån. Den har en kork yttersula, mocka foder på insidan och en EVA-innersula.

 

Detta är bara några exempel på typer av jeans och skor som finns på marknaden. informationen inte är fullständig på långa vägar, men de ger en allmän uppfattning av sorten finns.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Nejlikor
Underkjolar - Vilken ska du välja?
Rean fortsätter på Spartoo.se!
Halloween - varför?
Däck till vintern