Du är inte inloggad.

Artikel

Denna 3D-Printed Line of klänningar Gör för bedövning Futuristisk Couture

Nervsystemet, en design och teknisk studio har skapat några olika stilar av färdiga-to-wear 3D-tryckta klänningar; deras senaste skapelse, som kallas "Kinematisk kronblad klänning," är den nionde klänning. Den här klänningen, till skillnad från de andra, använder samverkande kronbladsformade bitar gångjärn
tillsammans.
Sweetheart Ärmlös Profilering A-line / Princess Kort / Mini Organza Cocktail Klänning
 
Många av de tidigare konstruktioner som används förregling trianglar i stället för att göra det möjligt för 3D-tryckta bitar för att röra sig som ett tygstycke; Detta resulterade i dem är transparent, men.
Triangeln hängd klänningar ser otroligt cool, men självklart kan de inte användas på egen hand utan att bryta mot några "blottande" lagar! I en intervju med Wired, nervsystemet Jessica Rosenkrantz sa att hon ville skapa en klänning inspirerad av kronblad, våg och fjädrar - men hon ville också att ta itu med att sekundär oro med kronblad klänning: "Det är inte heller se igenom längre. Som enligt min åsikt är en stark fördel. "
Klänningarna kosta uppemot $ 3k att skapa; skapandet av varje klänning börjar med en kroppsskanningen på den person som ska bära det, så resultatet passar perfekt. Även om detta är definitivt en high fashion objekt och inte är överkomlig för de flesta människor, är det slutliga målet att skapa något mer tillgänglig, säger Rosenkrantz:
 
Etiketten presenterade nyligen motiv från sin kommande Batman mot Superman: Dawn of Justice-inspirerade linje, inklusive klänningar som någon självrespekt geeky flicka skulle älska att bära.
 
Företaget har redan en hel del ytterligare nördiga T-shirts, jackor, klänningar och accessoarer, men dess Batman mot Superman linje ser ännu mer häpnadsväckande än dess befintliga lager. Bara kolla in dessa bilder skickas till sin Facebook-sida.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Elvinee jackor for kvinnor
Billiga märkesklockor,Smycken Klocknstuff.se
Väskor från Friis & Company
Förbättra din arbetsplats och utrusta ditt skrivbord med en dokumenthållare
Senaste design och moderiktiga klader for kvinnor som gor dem ser smalare