Du är inte inloggad.

Artikel

Flyttstädning Göteborg

Direktflytt är en städfirma med fokus på Flyttstädning Göteborg.

Vid vår flyttstädning ansvarar vi för att din bostad lämnas ren och att den som ska flytta in är nöjd med städningen. Flyttstädning för privatpersoner är avdragsgilla med 50% direkt på fakturan om man har fyllt 18 år samt har rätt till RUT-avdraget. Vi på Direktflytt lämnar garanti på våra flyttstädningar ifall eventuella klagomål skulle uppstå vid besiktningen som måste fixas.

För att flytten ska bli så enkel som möjlig för dig är det viktigt att du har packat rätt. Våra tips är:

  • Flyttlådorna bör vara försedda med handtag för att vara stabila.
  • Packa innehållet tätt för att undvika att de åker runt i kartongen.
  • Max 25 kg i varje kartong. Varva gärna mjuka och hårda saker för att minska risken för att något går sönder.
  • Använd tidningspapper, små handukar eller liknande för att skydda sakerna.
  • Alla skåp i huset eller lägenheten ska vara tömda och lösa hyllplan som kan falla ut ska tas bort.

Vad ingår?

Kök – rengöring av spis, kokplattor, kyl/frys (invändigt och utvändigt), spisfläkt, kåpa, filter, diskbänk, skåp och väggar. Avtorkning av skåp, kakel, vask och golv. Fönsterputsning samt rengöring av snickerier och element. Vi våttorkar golven, rengör väggar och tak från eventuellt damm samt torkar av eluttag och strömbrytare.

Toalett/Badrum – Rengöring av toalettstol, tvättställ, rör, badkar, kakelväggar samt rensning av golvbrunn.

Vardagsrum/Hall/Sovrum – Fönsterputsning, rengöring av snickerier, element, innerdörrar, skåp, garderober, eluttag, strömbrytare, väggar samt våttorkning av golv.

Vi på DirektFlytt AB hjälper privatpersoner och företag med allt inom flytt och städ. Låt oss sköta arbetet och ni får mer tid till annat. Vi har möjligheten att utföra olika typer av uppdrag i hela landet till förmånliga priser. Vi är ett företag som erbjuder tjänster inom flytt och städ. Vi arbetar i hela Sverige och kontoret befinner sig i Göteborg. Vi startade vår verksamhet 2016. Vår ambition är att erbjuda våra kunder bästa möjliga service där säkra och trygga tjänster utförs med högsta prioritet. Oerhört viktigt för oss är att ni ska vara nöjda med oss. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vi kan fönster i Halmstad
E14 Växtbelysning
Dags att lämna?
Billig skruv - inte alltid det bästa
Feng Shui i Sovrummet