Du är inte inloggad.

Artikel

Hjälp med fönster i Malmö?

Om du behöver hjälp med byte eller renovering av fönster i Malmö har du kommit helt rätt. Vi har flera års erfarenhet av både mindre och större fönsterarbeten och hjälper dig vare sig det gäller en modernare fastighet eller röda stugor med vita knutar.

Alla våra fönster är tillverkade i Sverige. Du kan välja bland vanliga fönster, skjutdörrar, altandörrar och fönsterdörrar. Alla produkter har dolda glidbeslag och demonterbar tätningslist. Dolda glidbeslag innebär ett utseende som ser renare ut och ger en funktion som är mer vädertålig. Med en list som går att ta isär behöver du inte oroa dig för att problem ska uppstå vid exempelvis ommålning. www.fönstermalmö.com levererar produkter med djupimpregnering och ytbehandling, allt för att de ska hålla länge i ditt hem. Du spar tid och kan vara säker på ett felfritt montage i och med att lås, spröjs och handtag är förmonterade.

En ytterligare fördel om du behöver fönster i Malmö är att vi använder oss av så kallad P-märkning - ett intyg på att produkterna är hållbara och har klarat tuffa tester. Detta innebär att funktionen hos fönstren måste uppfylla särskilda villkor med hänsyn till värmeisolering, luft- och regntäthet, upprepad öppning och stängning och manövrerbarhet. Dessa krav kontrolleras enligt europeisk standard av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Det görs genom provning eller uppskattningar. Regelbestämmelserna omfattar dessutom att bland annat ytbehandling, lim, träråvara, glasrutor, glasning och tätlister uppfyller godkända krav. Tveka inte att kontakta oss för mer information om fönster i Malmö och boka ett kostnadsfritt besök av en av våra experter på fönster.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Pioner
Billig skruv
sms lån- easy way to borrow money
Exakt vad kan en låssmed assistera dig med
Hur du rengör din bärbara dator