Du är inte inloggad.

Artikel

Hudvård online

Det finns ordenltigt med webbshoppar som säljer skönhetsprodukter på nätet, att välja bland dessa kan ibland vara lite svårt. En av de saker som är vettigt att kontrollera är så att företaget ifråga är en auktoriserad återförsäljare, detta innebär kortfattat att webbshoppen är godkänd av skönhetsföretaget för att sälja deras produkter, samt köper dem från rätt ställe. Är ett företag inte en auktoriserad återförsäljare kan detta innebära att risker så som:

1. Att du köper stöldgods eller oäkta produkter. Det cirkluerar dessvärre en hel del oseriösa handlare som säljer stöldgods och kopior av produkter. Ibland kan det vara så illa som att du använder en produkt som inte alls innehåller det som den ska.

2. Produkten kan vara för gammal. Det är inte helt ovanligt att företag köper in produkter från andra butiker som kanske gått i konkurs, därav är det en större risk att du råkar köpa en för gammal produkt.

3. Företaget prisdumpar. Visst, det kanske är kul att spara ett par hundralappar, men vad detta innebär är att de företag som köper in sina produkter på ett korrekt sätt får problem. Ponera att ett företag säljer produkter från konkurslager eller liknande har köpt in dem väldigt billigt, de har då en större marginal och kan sätta lägre priser. De shoppar som garanterat säljer äkta produkter får svårt att slåss med detta.

Hur vet du då om den hudvård online som du köper är äkta?

1. Håll utkik efter texten "auktorisrad återförsäljare". Detta är alla företag som arbeter korrekt noga med att märka ut.

2. Är priserna orimligt låga? Köp inte. Det är förmodligen något som inte stämmer.

Var noga med att kontrollera att den hudvård du köper är äkta, det finns flera skräckexempel där man hittat allt från rengöringsmedel till avföring i produkterna, det vill du inte ha i ditt ansikte.

En auktoriserad återförsäljare av skönhet och hudvård på nätet är Daystyle.se. De har märken så som Akademikliniken, Esse Skincare och Dermalogica
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kosmetika online
Bestämmer vi vad vi äter
Hur du använder mandelolja för att få lenare hy
Fina tänder Stockholm
Utvecklas och bli framgångsrik