Du är inte inloggad.

Artikel

Hudvård Östermalm

Hud i Fokus är en hudvårdsverksamhet på Östermalm där vi erbjuder dig det bästa för just din hud. Med olika ansiktsbehandlingar, djuprengöringar, kemisk peeling och vaxning vill vi hjälpa dig att se strålande ut efter en avslappnande behandling.

Behandlingarna utförs med produkter från märkena Babor och Elizabeth Arden PRO. Jag som driver Hud i Fokus heter Charlotta och utbildade mig till hudterapeut i Stockholm på Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa. Jag är medlem i SHR (Svenska Hudterapeuters Riksförbund) och har examen i internationella CIDESCO. Det är fantastiskt att få jobba men mitt största intresse och jag ser fram emot att få hjälpa dig med dina hudbesvär eller ge dig en avkopplande behandling.

Vi fokuserar på hudvård, hudbehandling, ansiktsvård, ansiktsbehandling, vaxning, fransar, fransböjning, fransfärgning, anti-aging, lash lift och needling.

http://www.hudifokus.se/

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING 50 min, 750:-
Klassisk ansiktsbehandling anpassad efter dina behov. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ansikts- och decoltagemassage samt ansiktsmask.

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING 50 min, 750:-
Få ren och fräsch hud men rengöring på djupet. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, portömning samt ansiktsmask.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING DE LUXE 75 min, 1050:-
En klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter just dina behov och önskemål. Inkluderar rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn, peeling, portömning, ansikts- och decoltagemassage samt ansiktsmask.

ANSIKTSBEHANDLING MAN 60 min, 825:-
En rengörande och reparerande ansiktsbehandling speciellt anpassad för den manliga hyn. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, portömning, en lättare ansiktsmassage, rengörande mask och hårbottenmassage. DJUPRENGÖRING RYGG 50 min, 750:- Rengöring och klämning av orenheter på ryggen, avslutande utrensande mask.

ANSIKTSBEHANDLING EXPRESS 25 min, 450:-
En kortare behandling för dig som är i farten. Inkluderar rengöring, peeling och ansiktsmassage.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Motions lopp MTB 2020
Microneedlingbehandling
Behandling av idrottsskador
Ansiktsbehandling Helsingborg
Att tänka på när du vill minska i vikt