Du är inte inloggad.

Artikel

Hudvårdsprodukter

 

Din hud är en stor och viktig del av din kropp och att hålla huden i gott skick är mycket viktigt för din hälsa. För att hålla huden fräscht bör man hålla den ren och alltid återfukta huden efter rengöring. Var noga med att alltid använda hudvårdsprodukter som passar till just din hudtyp för att hålla huden fräsch och fin länge. Du som är ung kanske inte bekymrar dig så mycket över hur din hud kommer att se ut i framtiden, men faktum är att det sätt du behandlar din hud idag är direkt avgörande för din huds skick både idag och när du blir äldre. Det är till exempel allmänt känt att rökning och solning påverkar hudens rynkighet i äldre ålder. 
 
Om du tycket om att sola ska du självklart kunna göra det ibland - men var noga med att inte bränna dig i solen och skydda huden med solskyddsfaktor och undvik att sola under de tider på dagen då solen lyser som starkast.
 
Det är också viktigt att aldrig låta huden torka ut helt. Efter rengöring med vatten, rengöringskräm eller gel bör du återfukta huden för att den ska behålla sin spänst både på kort och på längre sikt. Om du närmar dig trettio-strecket så kan det vara en bra idé att köpa en bra ansiktscreme som även är anti age kräm för att förebygga rynkor - även om de ännu inte har börjat visa sig i ditt ansikte. Det här med hudvårdsprodukter kan vara knepigt så därför kan det vara smart att boka in en tid hos en hudterapeut som kan ge dig råd om din hud och vilka produkter som passar dig bäst att satsa på. Själv köper jag mina hudvårdsprodukter på Acasiashop.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att gå ner i vikt är ingen sak
Ringar under ögonen
c/o ULRIKA DAVIDSSON
Hjälpmedel i Stockholm & Sverige
Massage hembesök i Stockholm