Du är inte inloggad.

Artikel

Hur du kan ladda ner musik gratis på nätet

Att ladda ner musik har länge varit en stor del av internet. I samband med att fildelningen började växa fram så stod det tidigt klart att musik var en av de främre filerna att dela. Istället för att behöva ta sig till en butik för att betala för en skiva så var det klart mer attraktivt att ladda ner musik gratis. Men det är inte bara priset som får folk att välja den alternativa vägen utan även det mycket mer utbreda sortimentet samt lättillgängligheten. Ett par knapptryck bort och en kort väntan på några sekunder så har du din favoritlåt direkt i datorn.
 
En av de mest använda verktygen är musikplaneten.com och erbjuder ett mycket stort sortiment av gratis musik. Med hjälp av en enkel sökning hittar du din musik för enkel nerladdning i mp3-format.
 
Under det senaste årtiondet har dock många olika företag insett fördelen med tillgängligheten på internet. Många nya tjänster så som Spotify, Itunes eller andra radio och streamingtjänster har börjat dyka upp på kartan. De använder sig antingen av en prenumerationskostnad varje månad eller återkommande reklamer för att finansiera det stora utbudet. Dessa tjänster erbjuder samma typ av lättillgänglig musik som fildelningsmetoderna samtidigt som du själv bidrar och håller dig laglig. 
 
Leta efter dina genrer
 
Trots att alternativen idag är väldigt många så är det inte alla sidor och nätverk som erbjuder hela spektrat av musikgenrer. En tjänst kan erbjuda ett otroligt stort utbud av musik men samtidigt ha luckor och dina favoritlåtar kan utebli. Innan du betalar för att ladda ner musik på nätet så bör du försäkra dig om att de erbjuder vad du vill ha. 
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Val av dator
Artikelkatalog - Ett verktyg för internetmarknadsföraren
Sökoptimering av det bättre
Tjäna pengar genom internetförsäljning
Laga din mobil - låt den bli som ny