Du är inte inloggad.

Artikel

Hur påverkar detta din SEO?

 

 
Publicera innehåll bara för fan av trafiken är inte en bra idé. Detta är den främsta anledningen till varför Google gjorde uppdateringen - för en hel del platser att ta en hel del innehåll bara för dem att locka fler besökare från sökmotorerna att gå till deras webbplats och ge några visningar och klick på annonserna.
De bryr mig egentligen inte om kvaliteten på innehållet så mycket som trafiken de får från den.
 
Vi måste hela tiden hålla i minnet att folk vill ha riktig, nyttig, kvalitet innehåll - och Google är bara försöker sitt bästa för att befria oss det som vi önskar. Visserligen kan det ha varit en del oförutsedda och kanske orättvist olycksoffer, men det är därför det kallas en "förändring" jag är säker på Google försöker lappa upp saker i tid.
 
Du borde vara mer uppmärksam på de saker som du publicerar. Se till att det är unikt, original och hjälpsamma människor. Gör inte artiklar bara för att suga upp sökmotorer som vissa människor gör. Om du har lokala hemsidor innehåll jordbruk, försök att titta på vilka sökord du kan ta direkt från dem när Panda uppdateringen genomförs i ditt land. Kanske du kan vara den som rangordna första för det sökordet en fras som du vill eftersom de får sparkas av bilden.
 
I slutändan är SEO en nollsummespel. Om innehållet gårdarna få sparkas av SERPS, då innehållsproducenter komma att rankas högre. Passa på att göra det.
Tips för Håller: Börja hålla utkik efter lokalt innehåll gårdar i ditt land. Titta på några av de artiklar de är rankade i din nisch, skapa innehåll som gör att du att rangordna för samma sökord och vänta på Panda uppdateringen komma runt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Defense of the ancients (Dota 2)
Vi hjälper dig med marknadsundersökning
Olika typer av telefonväxel
Att jobba hemifrån är enkelt
Byta tid mot pengar på Internet