Du är inte inloggad.

Artikel

Köp bildäcken på nätet istället

Bland de kostnader som hör till bilägandet så återfinns däckkostnaden. Två par hjul kan kosta runt 10 000 kr så det är mycket pengar som skall ut när det är att dags att skaffa sommar- eller vinterdäck. Det finns en uppsjö av märken att välja på och många aktörer som erbjuder däck så det är inte helt lätt att veta att man gjort ett bra däckköp. Läs vidare så skall vi berätta hur du kan köpa däck på smartast möjliga sätt.

Köpa däck på nätet

Du behöver inte köpa dina nya däck av bilhandlaren eller närmaste däckverkstad. Det finns ett alternativ och detta är att istället köpa däcken på nätet. Fördelarna med detta är många. För det första så brukar det vara upp till 20 % billigare att köpa däcken på nätet jämfört med att köpa dem offline. Anledningen till detta är förmodligen att nätbutikerna kan hålla lägre kostnader då de inte behöver ha butiks/verkstadslokaler på dyra adresser. Istället behöver de endast ha ett lager från vilket de sedan kan leverera däcken. Det är en kostnadseffektiv affärsmodell vilket gör att priserna kan hållas lägre online.

En annan fördel är faktiskt bekvämligheten. Det är bekvämt att i lugn och ro kunna sitta hemma och söka runt bland de olika nätbutikerna och beställa online istället för att behöva åka till närmaste fysiska däckbutik och hoppas att de har prisvärda bildäck. När man beställt bildäcken online så kan man välja om man vill få dem hemskickade för egen montering eller skickade till en däckverkstad i närheten som kan hjälpa dig med monteringen.

Det är dessutom tryggt att beställa bildäck på nätet. Det finns många ratingssajter såsom Trustpilot och Rejta där tidigare kunder skrivit omdömen som kan vara vägledande för dig när det kommer till att välja butik. Att hitta rätt bildäck är också enkelt eftersom de flesta däckbutiker erbjuder en sökfunktion där man enkelt anger sitt regnummer och sedan får förslag på bildäck som passar bilen.

Källa: http://www.xn--kpabildck-12a5q.se/


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Rabatt på ditt köp
Orkidéer - betydelsefulla blommor
Allt om Skönhet, Hudvård, Löshår, Kläder & Klänningar på nätet
Tumi öppnar och erbjuder Ceviche och Pisco Sour
Need for Speed