Du är inte inloggad.

Artikel

Köp en heltäckande matta till ditt vardagsrum

På nätet kan du handla mattor och heltäckningsmattor till ditt hem. Det är inte konstigare än om du köper böcker eller DVD-filmer från en butik. Mattan levereras hem till dig och om det är en heltäckningsmatta kan du samtidigt ordna med montering av mattan. 

Var kan man då handla heltäckningsmattor

Hör kommer vi skriva om två butiker som har specialiserat sig på just mattor:

 

Golvabia är ett av Sveriges ledande företag inom golvbranschen med mer än 60 år i branschen. De marknadsför olika golvmaterial, såväl i hemmet som i offentlig miljö. Golvabia finns i Anderstorp i Småland, bara ett stenkast ifrån Scandinavian Raceway. Ett mycket bra geografiskt läge när man sysslar med distribution då företaget är ett av Sveriges ledande grossistföretag inom golvbranschen. Under 60 händelserika år har Golvabia utvecklats från  parkettinstallatör till dagens moderna golvföretag.
 
Företagets långa historia började redan 1927, då den19-årige Ivar Andersson åkte för att söka lyckan i USA. Han skaffade sig jobb som parkettläggare i Hartford, Connecticut. Sedan återvände han till Sverige och registrerade 1949 sin firma som senare kom att bli Golvabia. Nu ägs företaget i tredje generationen och har två fastigheter i Anderstorp.
 
Om du vill köpa golv och heltäckningsmattor via Golvabia så kan du få den precis som du vill. Golvabia kan måttanpassa mattan precis så som du vill ha den. Mattornas mått ligger ofta på 400cm  bredd och ca 25-30 löpmeter långa. Med dessa mått kan vi skapa den matta som du är ute efter. 
 
Du kan få vilken form på mattan du vill; Rund, fyrkantig eller rektangulär. Du kan även skicka til en helt egen mall som går att få. Efter det kantsys din matta efter önskemål. Om du vill ha en heltäckande matta över hela golvet så kan du göra en skiss av rummet och skriv exakta mått. Lägg sedan på 5 cm på dessa mått. När du sedan får din matta så är det busenkelt att lägga in den i rummet . Du skär sedan in den med exakt 5 cm i skärsmånen.
 
Bosses mattor AB har över 25-års erfarenhet i branschen. Idag har företaget två av Sveriges största butiker med mattor och golv! Under årens lopp har ett stort sortiment växt fram som knäppt de flesta av konkurrenterna på näsan. Inköparna jobbar heltid med att hitta nya mönster, färger och stilar som passar till de senaste trenderna och möbeltyg. Med en kunnig och lojal personal som jobbat största delen av sina vuxna liv med mattor har företaget alltid nära kontakt med kunderna. Detta betyder väldigt bra kunskaper och kvalitetskrav och behov. Bosses mattor pryder inte bara hem i södra Sverige, utan även i hela Norden.
 
Bosses mattor AB startade sin verksamhet 1981, i Helsingborg. Där ligger de fortfarande kvar i samma lokaler. 1988 öppnades företagets andra butik i Helsingborg. De båda butikerna har i stort sett samma sortiment av mattor och golv. Bosses mattor har sex stycken anställda i båda butikerna, samt golvläggare och omsätter tillsammans ca 20 miljoner. Bosses mattor säljer mattor till privatpersoner och företag över hela landet.
 
Läs mer om heltäckningsmattor på www.heltackningsmattor.se
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

5 enkla tips för bättre pressokaffe
Visningsstädning Stockholm
Har läst att vissa LED lampor fått försäljningsförbud?
Badrumsrenovering Åkersberga
Så testar du en bluetooth-högtalare