Du är inte inloggad.

Artikel

Köpa eller inte köpa klocka online

 

Varför man ska köpa en klocka eller inte köpa en klocka online

 

Om du är en klockälskare så tillbringar du antagligen mer tid med att titta på klockor än att i själva verket köpa dem.

Vi ponerar att du kunde köpa alla klockor du gillar och vill ha trots den bisarra tanken av vad detta skulle kosta. Då skulle du antagligen inte få plats med något annat i ditt hus på grund av alla klockorna.

Trots detta lägger vi ner all denna tid på nätet, magasin och i klockaffärer och tittar vad människor har för armbandsur på sig.

Hela denna process slutar oftast med att man går till en klockaffär och provar ut en klocka man vill ha.

En klocka kan se väldigt vacker ut på bild men kan se helt annorlunda ut på din handled för det är många faktorer som påverkar utseendet på klockan allt från din klädstil till storleken på din handled påverkar hur den klär dig.

Budskapet kommer ut glasklart när du provar klockan allt från ”Nej” till ”Jaaa” och ett stort leende på läpparna om det faller en i smaken.

 

Man vill gärna tänka att klockaffären man besöker uppskattar att man besöker dem och visar intresse för deras urval av klockor. Men många gånger och då framförallt i butiker som säljer exklusiva klockor blir man mött av en expedit som är snobbig och arrogant mot en då det vet att man inte skall köpa klockan man provar denna dag.

Detta är helt fel bemötande då en klocka kan vara en dyr investering och man vill komma in och prova och gå hem och sova på saken och komma och prova på nytt och kanske bara kanske köpa precis den klockan.

Under hela denna process skall expediten vara glad och tillmötesgående och visa kunden vad den vill prova och ställa upp till 100% och i bästa fall få sälja en vacker klocka och samtidigt få en trogen kund i framtiden.

Oftast får man bäst service i små privatägda klockaffärer istället för de stora guld- och klockkedjorna.

Vet man vad man vill ha så kan man även köpa sin klocka online då det brukar vara bättre pris där och i många fall bättre service då de lever på sitt ryckte och kan få det svartmålat över en natt med dagens sociala medier. Dessutom har nätbutiker alltid 14 dagars öppetköp enligt lag och det är enkelt att ta hem, prova och skicka tillbaka om den inte passsar.

 

 

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Mobiltillbehör
Väderleken utomhus påverkar våra stegar
Det gyllene modet lyser upp din klädsel!
Bästa jackan till vintern
Vad är pastörisering?