Du är inte inloggad.

Artikel

Lägenhet i Thailand

Det finns flera olika orsaker till varför så många i dag väljer att investera i en lägenhet så långt bort som i Thailand. Att det Thailändska klimatet är underbart har väll inte undgått någon som varit och besökt landet, och vist är Thailand ett underbart land att leva och bo i så det är inte så konstigt att många väljer det Thailändska klimatet framför vårt egna och även den thailändska gästfriheten är en stor orsak till att många väljer Thailand när man har bestämt sej för att köpa en bostad utomlands.

Men det finns även andra stora orsaker till att Thailand är ett populärt land att investera i och det är värdeuppgången på tomter, hus och lägenheter just nu där vi ser att thailand och hela asien är en stor tillväxtregion, detta har lockat många investerare som köper lägenheter då marknaden när det gäller uppgång och värdeökning är så mycket bättre en vår europeiska marknad just nu.

Vad man ska tänka på innan man köper en lägenhet i Thailand är att man alltid åker och ser lägenheten på plats, köp om möjligt lägenheter som redan är färdiga, alltså inte under byggnation, Man kan aldrig veta hur byggföretagets ekonomi verkligen ser ut så det är alltid bäst att ta det säkra före det osäkra, att kontakta advokat är ett bra råd inför bostadsköp i Thailand, att anlita en bra advokat i Thailand är dessutom väldigt billigt med svenska mått mätt.

Sist men inte minst ska man tänka på hur bra investeringen egentligen är, kommer lägenheten att gå upp så mycket jag förväntat mej i värde, kommer området i sin helhet att bli mer attraktivt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fotoböcker för hela livet
4 tips om hur du tar hand om läderskorna
Beställ kvalitativa skyltar i Stockholm och ge ditt företag en ny väg till bättre marknadsföring
En lång säsong är nu över
Enkla knep för att bli en bättre entreprenör