Du är inte inloggad.

Artikel

luft vatten värmepump

En luft/vatten-värmepump utvinner värme från utomhusluften och har kapacitet att både klara behovet av värme och tappvarmvatten. Systemet är optimalt för dig som värmer huset via vattenradiatorer. Vi säljer luft vatten värmepumpar från ledande leverantörer till bra priser!

Med en luft/vattenvärmepump får du en högre energibesparing än med en luft/luftvärmepump och samtidigt är en luft/vattenvärmepump en billigare och mindre invasiv lösning än bergvärme. Normalt sparar en luft vatten värmepump ca 65-70 % av dina uppvärmningskostnader. En luft/vattenvärmepump hämtar energi från utomhusluften, precis som en luft/luftvärmepump. Detta gör att effektiviteten på systemet avgörs av temperaturen ute. Värmepumparna är dock utrustade men en tillsatsvärmare för de dagar då temperaturen ute är för låg, på så vis behöver du aldrig oroa dig för att stå utan varmvatten i ditt hem. De flesta luft/vattenvärmepumpar har gas mellan inne- och ute del men det finns även de som har vatten mellan inne- och ute del. Vid val av så kallad vatten/vatten finns det frysrisk vid elavbrott.

För att du ska få en trygg försörjning av värme och vatten, anpassad efter vårt nordiska klimat, så ber vi dig att kontakta oss. Vi hjälper dig då att få en bra och effektiv luft/vattenvärmepump som passar de behov du har till ett pris som passar dig. Vi säljer pumpar från ledande märken som Mitsubishi och Panasonic – märken vars produkter inte helt sällan är bäst i test!

luft vatten värmepump https://varmepumpshopen.se/produkt-kategori/luft-vatten/

 

Exempel på produkter som vi säljer inom den här kategorin:

  • Panasonic T-Cap 16 kW inkl. varmvattenberedare
  • Panasonic Aquarea All in one T-CAP 16 kW
  • Panasonic Aquarea 7 kW
  • Panasonic Aquarea 3 kW
  • Panasonic Mono WH-MXC12G9E8


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Minne för livet
Fördelen med att köpa sockerpasta online
Patchwork, kelim & vintage-mattor – En snabbguide!
Att köpa soffbord
Ny bostad