Du är inte inloggad.

Artikel

Må bättre och gå ner i vikt

Här kommer användbara tips för att öka ditt humör och ditt välmående. Genom att ta bättre hand om din kropp kan du må bättre och tappa vikt snabbare genom att uppnå en snabb viktminskning naturligt. Motion och en bra diet ger dig massvis av fördelar samtidigt som det hjälper kroppen och sinnet att hantera de flesta problem och motverkar åkommor som bland annat ångest och nedstämdhet.

 

1. Skratta

Ibland tar vi livet alltför allvarligt. Det har visat sig att barnen skrattar ungefär 200 gånger per dag; vuxna skrattar i genomsnitt 15 gånger per dag. Det kan hjälpa med allt från att se en rolig film att spela spel.

 

 

2. Upptäck eller återupptäck en passion

Ta dig tid att överväga dina passioner. Till exempel, måla, träna eller laga mat kan öka ditt välbefinnande och din hälsa.

 

 

3. Identifiera och använd dina individuella styrkor.

Använd dina styrkor och gör sånt du är bra på och tycker är roligt. Detta gäller allt i livet från träning till matlagning och fritidsaktiviteter. Detta gör att du mår bättre och får mer energi och ork.

 

4. Var tacksam och gör sånt du gillar

Du hittar du ändrar din totala syn på livet när du kommer att bilda ett perspektiv av tacksamhet. , säger Duffy. Du kan till exempel göra en lista över tre saker du är tacksam för för varje morgon.

 

En annan idé är att skriva ner minst 10 anledningar till varför du är tacksam för och dina mål med både arbete, träning och för att uppnå en snabb viktminskning naturligt.  Det finns även möjlighet att öka både energi och viktminskning med naturliga kosttillskott om dessa 4 tips inte hjälper.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Så får du hjälp med dina magproblem
Motions lopp MTB 2020
Skäggvård
DIY skäggolja med argan & hampa
Förstora brösten