Du är inte inloggad.

Artikel

Neontrenden ger ett bländande mode!

Vem hade trott att 90-talets neonfärger skulle komma tillbaka och bli högsta mode i år? Neon finns överallt och är starkare och mer framträdande än någonsin tidigare! Vi hänger gärna på denna bländande trend med olika kombinationer av explosiva färger! Hur extrema vi vill vara i vårt val av en färgstark sommargarderob bestämmer vi själva. Moderevolutionen är här!

Om Buffalo kunde sammanfattas i två ord skulle renässans och variation vara två goda kandidater! Det erkända märket som blev känt för sina gymnastikskor förför hädanefter stadskvinnorna med modeller som utmanar genom sin kvinnlighet. Från klassiska pumps till greksandaler via retromodeller utan tå - här finns allt, och allt är kryddat med en aning glamour. Lägg därtill slitstyrka och bekvämlighet, så är det lätt att förstå att Buffalo är svåra att överträffa!

Friis & Company grundades med passion för nästan 10 år sedan av Lone Friis, och skapar ett trendigt och samtidigt överkomligt mode. Tack vare sin gränslösa kreativitet och sina eklektiska kollektioner har det danska märket redan förfört många kvinnor över hela världen. Då de ständigt söker utforska nya perspektiv blandas former, stilar, material och färger genom kreationer med city-, chica och även glamourösa looks. Målet för detta produktiva märke? Skapa utan regler och ramar, för att möta kraven hos alla fashionistas, särskilt de läderintresserade. Så både skorna och väskorna från Friis & Company är delar av tidsandan och tar sig enkelt in i modegarderoberna.

Pastelle som styrs av Pascal Elbaz sedan starten 1999, riktade först in sig mot herrskor. Med Patricia Elbaz ankomst diversifierade de sitt utbud. Varumärket erbjuder nu en kollektion för kvinnor och sedan en för barn. Passionerade av skor, grundarna hämtar sin inspiration från modevisningar och till alla dem som bygger upp dagens mode. Kvalitet och komfort till ett rimligt pris, detta är parollen för det moderna och trendiga skomärket Pastelle.

Fashion victims som redan känner till Ravel låter inte någon av hans skapelser gå förbi osedd. För de andra är ett beroende att vänta! Ravel är framför allt ett skomärke som ägnar sig åt utseendet av flickor som är djärva och som slänger sig fritt i modet. Varje kollektion visar på så sätt sin del av ett överraskande mode. Vare sig det handlar om deras skärning eller detaljer, är modellerna unika i deras slag det är just det som uppskattas!

För Emma Go är modet både girly, casual och lätt att bära under vardagen. Kreationerna från detta unga märke föddes 2009 och är alltid sött i trend utan att överdriva. Det är faktiskt tack vare denna personliga stil med finess och kvinnlighet som det danska märket snabbt blir en referens i modevärlden. Emma Gos huvudkontor ligger i Köpenhamn och produktionen är baserad i Spanien. En blandning av spanskt know-how och dansk noggrannhet som har gett sina resultat!

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller: boots, sneakers, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps... Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6 miljoner unika besökare i december 2012 (Médiametrie, Europe).
  • Topp 10 sidor e-handel, inriktade på mode, efter La Redoute, 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Topp 10 snabbast växande företagen i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Anställda: 200 anställda.






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Julklappstips på nätet
Shoppingtrend för föräldrar och andra
Tips på vägen om du ska köpa leksaker på nätet
Rudolf Nurejev och ballerinaskor
Present till flickvän