Du är inte inloggad.

Artikel

Nishiki, Merida, Monark | Cykelstaden AB Stockholm

Nishiki är en cykel med hög kvalité och design som tilltalar cykel sverige. Nishiki tillverkar dom flesta av sina cyklar i göteborg. Cyklarna är designade i en stilren form som har gjort nishiki till en av de ledande märkena på cykelmarknaden. Nishiki har olika typer av cyklar men deras stora produkt är Nishiki hybrid cykel. Nishiki hybrider kommer i olika former och stilar. Köper du en Nishiki kommer du alltid att bli nöjd. Nishiki är och förblir en favorit.
Merida är en av världens största cykel märken. Meridas cyklar hittar du över hela världen. Merida tillverkar alla typer av olika cyklar. Racer cyklar, Hybrid cyklar, mtb cyklar, standard cyklar, barn cyklar. Merida representerar god design, hög kvalitet och den senaste teknologin inom cykel. Merida cykel förekommer i stora sammanhang , tävlingar och cykel evenemang. Köp en merida cykel så kommer du självklart bli nöjd.
Monark cyklar är Svenska cyklar som tillverkas i varberg i Sverige. Cyklarna håller hög kvalité och används av väldigt många svenskar. Monark cykel finns i många olika cykel modeller. Monark har tillverkat cyklar i över 110 år och en monark cykel är alltid hög kvalité. Den mest vanligaste monark cykeln är monark karin. Monark karin är Sveriges mäst sålda cykel. Köp en monark och du kommer alltid att bli nöjd.
Cykel är något som vi på Cykelstaden tycker är väldigt kul. Att cykla är bra för kropp och skäl men också naturvänligt. Cykel har i dag blivit en allt vanligare syn på gatorna i sverige. Börja cykla, må bra.... är ett ordspråk vi på cykelstaden använder oss av. Att äga sin egen cykel ger möjligheten att ta sig vart man vill på ett enkelt sätt. På cykelstaden kommer du att hitta alla möjliga cyklar och cykel märken.

 

Besök vår butik här så kan du läsa mer om våra cyklar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bollar till racketsporter
Golfklubbor slumpas bort
Idrottspsykologer i Sverige
Rätt planering av din träning och kost påskyndar garanterat dina resultat.
Olympiatravet – Sista chansen på Solvalla på Lördag