Du är inte inloggad.

Artikel

Ny ebutik med unika barnmöbler och barnsängar

Ny e-butik med unika barnmöbler och barnsängar. Nu slår vi upp portarna till en ny butik med inrikting mot barnmöbler, inredning till barnrummet ochbarnsängar.

Som ni är medvetna om finns det idag 100-talsolika figurer och superhjältar som barnen gärna vill köpa. Vi på barnmöbler fokuserar i först hand på licensierade originalbarnmöbler för alla juniorer som vill inreda sitt eget sovrum i sitt favorittema med t.e.x Disney Princess. På barnmöbler.se kan du hitta allt som du kan tänka dig att vilja ha i barnens rum. Börja med tapeter med Disney Princess, skrivbord, säng med förvaring, förvaringslådor, garderob, påslakan m.m. Du hittar allt på ett och samma ställe. Dessutom till riktigt låga priser. Vi ha inga mellanhänder utan sköter alla inköp och kvalitetskontroller själva. Alla våra produkter är endast originalprodukter och produceras i licensierade fabriker!

När du kommer in på vår sida känner du direkt att det är lite "magiskt". Så vill vi också att du ska känna. I sagornas värld är Magi en del av sagorna. Barnmöbler.se ägs och drivs av Lajbansson leksaker, en av Sveriges största aktörer när det gäller barnmöbler, inredning och barnsängar. Vi har lång erfarenhet av e-handel, anänder säkra betalningsmetoder och har ett mycket gott rykte bland våra kunder.

Du kan tryggt och säkert göra dina inköp hos oss.

En stor nyhet för i år är vårt eget sängmärke - Maxi Junior. Alla MaxiJunior barnsängar har rundade hörn med fanér för att undvika skador på både vakna och sovande barn. Alla färger på sängen är tryckt och målat med ekologiskt färger som är lätt att rengöra med vanligt vatten. Båda långsidorna (mot huvudet) är extra höga så ditt barn inte trillar ut i nattsömnen.

Dessa fina barnsängar finns i ett 30-tal olika modeller och med olika motiv på. Välkommen in till oss på barnmöbler.se ochinspireras av våra fina barnmöbler.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Däck till vintern
Stickat i rätt form och stil
När ska du ge din examenspresent?
70-tals Maskeradkläder
Denna 3D-Printed Line of klänningar Gör för bedövning Futuristisk Couture