Du är inte inloggad.

Artikel

Olika sätt att tvätta bilen

När man automattvättar förbrukar man omkring 200 liter vatten per biltvätt medan vid en normal handtvätt förbrukar man ca 100 liter per biltvätt, jämför detta med en ångtvätt då det endast går åt 3-10 liter vatten (beroende på smutsgrad) när bilen rengörs. Ett företag som arbetar med just ång rengöring är företaget Future Car Care.

Deras mål är att göra Sverige, och just nu framför allt Stockholms, bilar rena samtidigt som de besparar vår natur och dess resurser. För Futre Car Care är det viktigt att de inte påverkar miljön mer ände måste genom de tjänster som de erbjuder.

Det fina med ångrengöring är att för att tvätta en normalsmutsig bil behövs inte rengöringsmedel. Ångan klarar av jobbet helt själv, den rengör och desinficerar. Tvättar du bilen invändigt dödar ånga alla bakterier.

Biltvätt med ånga är en fantastisk metod som är på fram marsch ute i Europa, men Sverige och Skandinavien ligger lite efter. Future Car Care vill etablera denna teknik på den svenska och skandinaviska marknaden och de ser fram emot att få sprida sin idé och utveckla företaget i en positiv riktning.

Miljöaspekten har blivit en allt viktigare del i många företags strategiska arbete och Future Car Care känner att genom att erbjuda sin tjänster kan de hjälpa företag nå dessa mål mycket lättare.

Förutom att jobba med miljövänlig biltvätt utför Future Car Care de vanligaste tjänsterna inom bilvård, men erbjuder även lackförsegling! Man kan väl säga att de är en bilrekond med fokus på att vara miljövänliga! Hoppas att du med tänker på avd du kan göra för miljön - alla kan vi göra lite!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bärgningsbil
ISO 3834 ger din svetsverksamhet en kvalitetssäkring
Jobzone Sverige AB
Fotoböcker för hela livet
Sexleksaker är inte längre tabu