Du är inte inloggad.

Artikel

Olika typer och användning av dildos

Dildos och dongar är fallos formade sexleksaker som inte vibrerar som finns i många olika former, storlekar och material. Några exempel på typer av dildos är dubbeldildos, glasdildos och strap-on dildos.

När du använder en dildo för första gången, oavsett om du är man eller kvinna är det viktigaste rådet är att använda ett lämpligt glidmedel. Det gäller inte bara nybörjaren även den mer erfarna användaren har glädje av lite glidmedel.

Dubbeldildos
Dubbeldildos liknar en vanlig dildo, men som namnet antyder har den två ändar. Det gör att båda parter kan uppleva penetration på samma gång. Dubbeldildon är en effektivt sexleksak för både den sexuellt äventyrlige och det etablerade älskande paret.

Dubbeldildos är oftast tillverkade av mjuk jelly gummi men det finns även modeller som tillverkas av hårt pyrex för en helt annan känsla. Det finns raka modeller och böjda modeller.

Glasdildos
Glas dildos är oftast tillverkade av pyrexglas. Dessa handblåsta konstverk har många stilar och former. De flesta har vackra färger, vissa är helt släta, medan andra har ringar och upphöjningar för extra stimulans.

Dessa dildos är helt säkra att använda. Pyrex glas är ett mycket robust glas och om det tas om hand pä rätt sätt kan det hålla livet ut. Så länge glaset inte flisas eller sprucker på något sätt, är de mycket säkra. Sprickor och repor ökar risken för bakterier att fästa på dildon, vilket kan orsaka problem. Glas dildos är mycket enkla att rengöra. De går även att sätta i diskmaskinen. Undvik att använda slipmedel för att rengöra din sexleksak och använd varmt vatten och tvål, rengöringsmedel för sexleksaker eller till och med alkohol.
Glasdildos går även att värma upp eller kyla ner. Eftersom de är mycket tjocka bitar av glas, så kan de behålla temperatur mycket bra.

Strap on dildos
Det finns ett stort utbud av färger, former och storlekar av strap-on dildos som fästs på bäraren med justerbara selar för att säkerställa en säker passform och fäst dildon till kroppen. Det finns även selar som säljs separat så att bäraren att använda vilken dildo som helst som passar att använda med en strap-on sele. Selarna är oftast justerbara så att alla kan använda dem.

GirlToys.se har ett komplett utbud av sexleksaker såsom dildos, vibratorer, glidmedel och kondomer.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Olika sätt att tvätta bilen
Dödsfall i familjen?
En ren bil är en säkrare bil
Betala med sms-biljett
Ludvig & Co