Du är inte inloggad.

Artikel

Onlinespel

 

Alla har drömt om att vara superhjälte. Vara någon som betyder något för världen. Fånga skurkar, spränga saker och undkomma döden gång efter gång.

I verkligheten är det dock inte lätt att vara denna person. Dina drömar kan däremot bli sanna i en värld av olika actionspel på nätet. Du kan hitta Spiderman spel, Bataman spel och tom och jerry spel samt 1000 tals andra roliga spel som kanske faller dig i smaken.

Action är en kategori som innefattar väldigt mycket. Du kan spela actionspel som går ut på att slåss mot en motståndare och när dennes liv tar slut har du vunnit och kan ta dig vidare till nästa nivå för att slutligen vinna spelet men du kan också spela actionspel som kräver att du tänker till lite mer, exempel på gratisspel online som låter dig göra just detta är Cruiser och Battaglia Navale.

Naturligtvis finns det gratis actionspel online som utspelar sig i många olika tidsepoker. Vissa tar plats i framtiden, andra i nutid och vissa går långt tillbaka i tiden till epoker som medeltiden då riddare och drakar var på tapeten.

Men actionspel behöver inte bara betyda att du ska skjuta och döda. Actionspel kan också innebära spel där du räddar jorden från att krossas av asteroider eller spel där du helt enkelt måste använda din timing för att lyckas hoppa igenom en badring och ner i en pool, vilket är fallet i Party Pool, ett av de många actionspel som finns att spela gratis online.

Det finns även många actionspel som innebär hinderbanor av olika slag. Att ta sig från punkt a till punkt b behöver inte alltid vara en dans på rosor och du kan stöta på många svårigheter på din väg till målet. Actionspel likt dessa innefattar både spel där du kör något typ av fordon, som i Max DirtBike 2, eller bara försöker ta dig fram till fots, till exempel JaJa Run Run Run.

Förstås, en stor del av de som spelar actionspel online spelar just actionspel som handlar om att antingen skjuta, bomba eller döda för att ta över en stad, ett land eller liknande eller försvara din egen stad eller ditt eget land.

När det gäller olika typer av krigare och arméer finns det självklart även ett stort urval av dessa. Du kan välja bland spel som använder sig av moderna krigare med skyddsvästar pistoler och gevär såväl som ninjas, samurajer och pirater. Oavsett vilken typ av epok eller vilken typ av krigare du vill vara så kan du hitta ett gratis actionspel online som låter dig vara i princip vilken krigare som helst från vilken epok som helst.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Modern Foto Framkallning
Dejta en golfare
Ta hand om din mobil
Information om Snaps och Snapsvisor
Utan hjälp med barnpassning kan vardagen bli onödigt tung