Du är inte inloggad.

Artikel

Resa till Thailand i vinter?

 

Går du med tankarna att resa till Thailand i vinter? För att få tillgång till dem bästa biljetterna kan det vara smart att börja kolla på resor redan nu trots att det är långt kvar till vintern. Anledningen är att dem billigaste biljetterna säljs först.

Ska man åka till Thailand finns det några platser som kan vara extra intressanta att besöka.

Phi Phi Island

Ön som beskrivits som en paradisö, har vuxit och blivit ett av Thailands populäraste resemål. Dock så är det ganska svårt att hitta boende på ön under högsäsongen om man inte har bokat boende innan man kommer dit. Det är också ganska dyrt på ön och priserna för boenndet ligger över snittet i Thailand.

Trots att Koh phi phi har vuxit sig större är det fortfarande värt att ta sig dit om man har möjlighet. 

Bangkok

Öst möter verkligen väst i Bangkok, på ena sidan finns stora dyra skyskrapor och på sidan finns gamla och trasiga hus med elkablar ihopbuntade som är dragna på utsidan av husen.

Vill man shoppa så har man kommit helt rätt om man befinner sig i Bangkok. Här finns varuhus för alla smaker allt från kopierade märkeskläder till dem allra finaste märkesväskorna. Det mest populära varuhuset är MBK som ligger vid Siam Square och har allt man kan tänka sig. Dock är det väldigt mycket kopior som säljs där viket gör att det finns utrymme för att pruta en del på priset. Så länge man gör det på ett trevligt och artigt sätt. Dock är det värre hos dem finare varuhusen som Siam Paragon, där är det fasta priser som gäller så det är ingen idé att pruta på varorn där.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hyra bil i USA
Thailand kan du resa billigt till
Isabella villa 650 året runt tält
Boka tid
Passion för resor