Du är inte inloggad.

Artikel

Sälja Guld

 

Vill du sälja guld? Du kanske har sett många företag som erbjuder sig att köpa guld. Du behöver inte ha en massa guldtackor liggandes - det finns många företag som är mer än villiga att betala dig för din gamla smycken, även om de bara innehåller en liten mängd guld. Med den nuvarande ekonomiska krisen är priset på guld skyhögt och det har blivit mycket lönsamt att sälja gammalt guld eller annat guld du inte använder. Guldpriset har stigit till en rekordhöjd.

Guld köpes

I dessa turbulenta ekonomiska tider har många företag valt att börja erbjuda en gulduppköpartjänst till allmänheten på nätet. Många butiker erbjuder också denna tjänst, men att göra det från bekvämligheten av ditt hem är mycket enklare än att gå runt i stan letandes efter ett pålitligt företag.

Hur säljer jag mitt guld?

"Sälja guld – enkelt och bekvämt" är Guldkits motto. Oavsett vikten eller mängden av ditt guld, gör Guldkit allt för att säkerställa en god service till sina kunder.

Allt du behöver göra är att beställa ett gratis förfrankerat kuvert som används för att skicka ditt guld in till Guldkit.  Guld kitet är försäkrat för upp till 5.000 kronor.  Om den mängd guld du vill skicka in är värt mer än detta kan du be efter tilläggsförsäkring på posten, eller helt enkelt dela på ditt guld så att du kan sända det i två eller fler försäkrade guld kit.

När guldet har utvärderats kommer Guldkit då att automatiskt skicka dig din betalning.  Guldkit ger dig också möjligheten att avvisa erbjudandet.  Allt du behöver göra är att skicka tillbaka pengarna inom den tid som anges, så skickas ditt guld tillbaka till dig.

Eftersom priserna på guld ökar så ökar också priset på skrotguld.  Detta betyder att du får ut mycket mer pengar för ditt guld.

Nu är då frågan: hur man hittar ett företag som är pålitligt? Den vanligaste frågan är: Hur länge har de varit i verksamhet? Är de här för att stanna? Guldkit har nu varit i branschen i över tre år, och är stolta över att kunna ge sina kunder en bra service.  ”Sälja Guld – enkelt och bekvämt” är ett långsiktigt motto. Om du söker ett trovärdigt företag som erbjuder utmärkt service är du välkommen att kontakta Guldkit.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Forex sparkonto - ett bra alternativ för dina sparpengar
Konsten att hitta de billiga lånen
Smslån var farligare förr
Att prissätta en digital tjänst
Alla konkurrenter till LED förbjuds från år 2016