Du är inte inloggad.

Artikel

Slipp dyra flygresor - Semestra i husbil eller husvagn

 

Vi har alla olika önskemål om hur vi vill spendera vår semester. Medan vissa vill se och uppleva så mycket som möjligt, ägna sig åt actionpackade aktiviteter och skapa minnen för livet, föredrar andra att ta det lugnt, njuta och bara vara.

En semester i en husvagn eller husbil är ett perfekt alternativ för samtliga semesterfirare.  Du slipper dyra flygresor, fullpackade hotell och en utblottad plånbok. Du har även möjligheten att besöka så många platser som du önskar och låser dig inte till någon ort eller hotell! När helst du vill kan du, din familj och ert mobila hem resa vidare och på så sätt skapa er egna perfekta semester! Billigare än charterresor – Men med så många fler möjligheter! Vårt egna Sverige har perfekta platser att upptäcka, men vill du ännu längre bort finns även exotiska länder som Frankrike, Italien och Spanien bara ”runt hörnet” – Med fantastiska campingmöjligheter!

Husvagn och bil kan dessutom vara en mycket praktisk kombination. Hittar du ett smultronställe där du vill ha din bas ett tag kan du lätt separera ekipaget och använda din bil för mindre utflykter medans husvagnen står kvar. För en stor familj kan detta vara särskilt önskvärt.

Köper du din husvagn hos Lindströms husvagnar kan du välja mellan 34 olika planlösningar för att hitta ett fordon som passar just dig och din personlighet och möter dina behov på bästa möjliga sätt. Med moderna, högkvalitativa husbilar av märkena Rapido och Rimor och husvagnar av det populära märket Hobby, kan du känna dig säker på att hitta ditt perfekta mobila hem. Företaget har lång och gedigen erfarenhet i branschen och hjälper dig på vägen med allt ifrån att välja ut ditt perfekta mobila hem, till servicen efter köpet när helst du behöver. Lindströms har även en garanti på sina husvagnar och husbilar som tagits fram tillsammans med Konsumentverket och Husvagnsbranschens riksförbund, så du kan känna dig trygg med din investering!

Ibland kan ett helt nytt fordon kännas lite väl tufft mot plånboken eller lite av en onödig lyx. Föredrar du därför en begagnad husvagn eller husbil framför en nytillverkad, hittar du även ett stort utbud begagnade husbilar och husvagnar hos Lindstöms. Dessa fordon levereras alltid i bästa skick, servade, rena och fina. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Familjecamping på Öland
Underbara Tanzania
Härliga spa-upplevelser i lyxiga Thailand
Arctic Expedition
Skön weekend Västkusten