Du är inte inloggad.

Artikel

Spådom

Tarot är väldigt spännande och ett sätt att ta reda på hur framtiden kommer att se ut eller för att få reda på sin framtida kärlek. Nu kanske man kan tycka att det är lite flummigt och man kan argumentera för huruvida spådom är något riktigt. Jag vet inte, men med tanke på att spådom existerat i flera tusentals år måste det ju finnas en uns av sanning i det, eller vad säger du?

Människor har i alla tider, oavsett land och kultur, vänt sig till människor som jobbar med spådom av något slag. Viljan att ta reda på vad framtiden har med sig har alltid varit något som intresserat oss. Det finns också någonting magiskt över en spådom, den ger oss förhoppningar och ibland en positiv inställning inför framtiden.
Skeptiker har i alla tider förföljt och förlöjligat allt som handlar om spådom, men också de som vänder sig till spådamer. Oftast är det människor som tvivlar som också har de högsta förväntningarna på en spådom, de vill i regel att de som jobbar med att spå ska se vilken skostorlek de har, när spådamen, tarottolkaren eller mediet inte klarar detta så är hon/han en bluff och skeptikern kan fortsätta att tvivla. De som har lite mer erfarenhet av att spå sig, vet också att vi som jobbar med detta inte sitter inne på exakt alla svaren. Visst finns det en hel del bluffmakare i spådoms branschen, som det gör i alla branscher, tack och lov blir dessa inte speciellt långvariga utan brukar oftast avslöja sig själva till slut.

Numera finns det för övrigt många sätt att spå sig på, ett av dem är spådom online som blir mer och mer populärt! Bland de olika sätten att spå sig är tarot nog det mest populära sättet att sia om framtiden. I övrigt finns det medium som kan ge experthjälp. Ett medium konsulterar andevärlden och därför kan man aldrig garantera utgången, det är andevärlden som bestämmer vem som ska träda i genom, men konsulterar du ett duktigt medium blir utgången något säkrare.

Kom ihåg att en spådom tack och lov aldrig är ristad i sten, livet går alltid att påverka och i största drag är det du som styr ditt liv!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Köpa TV
Knott
Konsten att gravera glas
Rock and roll och dess influenser
Kan du byta ut bilen mot cykel?