Du är inte inloggad.

Artikel

Träningsblogg

Svenska träningsbloggar – Det finns en hel drös utav dom. En riktig djungel om man kan säga så om träningsfreakar. Träningsbloggar skriver om det mesta inom träning, i dessa bloggar kan du få hjälp med träningsscheman och hur du får ut det bästa utav ditt träningspass. Det finns en hel del utländska träningsbloggar också och dessa är enkla att hitta.För att starta en träningsblogg så behöver du inte mycket, mer än att ha ett intresse för träning och att du brinner för att motivera andra. För att ha en träningsblogg utav högsta klass så behöver du något unikt och du behöver även lyssna på dina läsare.

Undra vad för sorts träningsbloggar det kommer att finnas år 2012, kanske blir din blogg träningsblogg 2012? Det får vi se det, för att diskutera om vilken träningsblogg som just du tycker är bäst så tycker jag att just du ska starta din egna träningsblogg.

Ett tips innan du startar en träningsblogg är att komma på ett unikt namn på bloggen. Utan att ägna för mycket tid åt själva namnet så är det ditt marknadsföringsnamn tillslut. Det är namnet på bloggen som dom som läser kommer att hänvisa till. Träningsbloggare finns det gott om, men jag hoppas att du blir en utav de bästa. För jag skulle gärna läsa just din träningsblogg.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Facket ST
Svårt hitta tid för utbildning? Ta en intensivkurs för skepparexamen!
ISO 3834 ger din svetsverksamhet en kvalitetssäkring
Gratis appar för barn!
Högtryckstvättar stockholm