Du är inte inloggad.

Artikel

Yrkesutbildning utomlands och jobba utomlands

Intresset för att studera och skaffa sig en yrkesutbildning utomlands som att jobba utomlands växer för varje år som går. Även om det fortsatt självfallet flest är ungdomar som nyttjar de enorma möjligheter som faktiskt finns idag så växer även intresset stort bland medelålders personer. För många är det äventyret som lockar och möjligheten av att testa på att bo i ett varmare klimat, att träffa nya människor och kära känna nya kulturer.

Welltours Educations på Gran Canaria är ett spanskt företag med skandinavisk personal som erbjuder en unik möjlighet och faktistk både och, yrkesutbildning OCH en möjlighet till arbete efter avslutad och godkänd utbildning. Welltours Educations erbjuder yrkesutbildningar till massör, idrottsmassör och även en spaterapeututbildning , alla är välkomna med sin ansökan, ung som äldre och inga förhandskunskaper krävs, du behöver dock vara 18 år fyllda. Man är självfallet välkommen in med sin ansökan även om man inte har ett intresse för att jobba utomlands hos Welltours efter utbildningens skull.

Allmänt ska sägas att oavsett vart du önskar åka, bo, studera och arbeta så finns hjälp och support att få på närmaste arbetsförmedling. Kolla även med ditt försäkringsbolag som med skatteverket vad som gäller vid din utlandsvistelse.

Ett sista tips: Om du inte redan behärskar språket som talas och dit du ska åka, försök att lära dig grunderna redan på hemmaplan och försök även att göra research om landet/länderna du ska besöka och/eller bo i. Att försöka komma i kontakt med andra personer som redan har rutin av att resa eller bo i landet du ska besöka kan också vara bra att göra på förhand innan avresa.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ta körkort snabbt och enkelt!
Vikten av gymnasieutbildning
Att välja rätt undersköterskeutbildning
Certifikat för Heta arbeten
En introduktion till Svenska För Invandrare -SFI