Du är inte inloggad.

Artikel

Zave Värmepumpshopen

Se till att bli först med de senaste värmepumparna! Värmepumpshopen har nya kraftfulla Panasonic LZ och Mitsubishi Electric LN i lager. Vi har även fler uppgraderade Panasonic-modeller att erbjuda. Klicka dig in på vår hemsida så kan du läsa mer om vad vi erbjuder.

Värmepumpsinstallation och underhållning
Vi ger dig en komplett installation och tillhörande underhåll av alla luftvärmepumpar och airconditions, oavsett om de är köpta hos oss eller inte.

Luftvärmepumpserbjudanden för våra partners
Vi är stolta att kunna säga att vi är samarbetspartners med Vi i Villa och Allt om Bostad. Vi har flera olika specielerbjudanden för er som redan är kund hos någon av dem.

Fri frakt i hela Sverige
Alla köp hos Zave levereras med fri fakt i hela Sverige!

Hitta rätt värmepump hos oss!
Använd dig av vår köpguide för att hitta den bästa värmepumpen för just dina behov!

Fråga en specialist
Våra specialister inom ämnet värmepumpar och airconditions gör sitt yttersta för att hitta bästa lösningen för dig.

Trygga köp
Vi följer bästa praxis inom försäljning och service. Se våra medlemsskap och certifieringar på vår hemsida https://varmepumpshopen.se/

Sveriges bästa värmepumps e-handel
Zave grundades 1988 i Stockholm. Vi har under en längre tid jobbat med värmepumpar för både privatpersoner och företag. Vi säljer de flesta av marknadens största varumärken och vår strategi är att vara en prisutmanare i värmepumpsbranchen.

Sveriges bästa kundservice
Zave Värmepumpshopen fokuserar på att leverera värmepumpar för kundens behov. Vår affärsmodell bygger på att kunna erbjuda kompletta lösningar men vårt fokus ligger på värmepumpar. Det här innebär att vi hjälper dig hela vägen fram från inköpet till själva installationen.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Heltäckningsmattor är högst aktuella
Ekonomisk uppvärmning
Rengör giftfritt i hemmet
Utbudet av vägghyllor är stort och brett
Se över ditt tak - fem säkra tips