Du är inte inloggad.

Artikel

Är du en passionerad fotbollssupporter?

Vilken supporterpryl är din favorit?

Sverige är ett fotbollstokigt land. Supporterprylar med lag som finns i Premier League och Allsvenskan är kanske det som slår allra högst upp på önskelistorna. Utanför England är Sverige ett av de länder där Premier League är mest populär. I alla fall per capita. En av de största reklampelarna inom fotbollen är lagens matchställ, som länge varit populärt att köpa bland fotbollsfans. Fotbollströjor är ett sätt att visa sin klubbtillhörighet och ett sätt att låta supportrarna interagera med klubben. Dessutom är faktiskt matchtröjorna ett positivt tillskott i klubbarnas kassor. När man köper en officiell matchtröja går en del av pengarna till just den fotbollsklubben. Dessa pengar hjälper klubbarna att utveckla olika delar av sin verksamhet. Bland annat går mycket av inkomsterna till utvecklingen av klubbarnas ungdomsakademier och andra framtidssatsningar.

Allsvenskan & Premier League

Allsvenskan har spelats i snart 100 år, och många klubbar har kommit och gått. Samtidigt har vi i Sverige också flera klassiska fotbollsklubbar som länge har presterat på topp och haft vissa framgångar ute i Europa. Djurgården och IFK Göteborg har bland annat skördat en del framgångar på internationell mark. Samma sak gäller AIK som har spelat matcher i Champions League.

Premier League är som sagt en populär liga inte minst i Sverige. Lag som Manchester United, Arsenal och Liverpool kan finna många av sina supportrar i Skandinavien, och vi älskar dessutom att köpa billiga matchtröjor och på andra sätt visa vilket lag vårt hjärta slår för.

Supporterprylar NHL

NHL är Nordamerikas högsta ishockey liga där också många Svenskar spelar. Matchtröjor till alla NHL lag är en rolig present att ge bort till någon som fyller år. Se till att du köper rätt matchtröja bara! Rätt supporterpryl till rätt supporter kan inte gå fel.

Om du planerar att köpa en matchtröja eller någon annan supporterpryl i present rekommenderar vi dig att jämföra priser på alla sportprylar innan du beställer. Välkommen att se vilka erbjudanden vi listar.

Med vänliga hälsningar
http://supporterpryl.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Mors Dag den 28 maj 2017
Glad påsk
Jackor och kläder inför sommaren
Så sköter du amaryllis
Bomberjacka - Hitta en som passar dig