Du är inte inloggad.

Artikel

Allt om Megan Fox

Megan Denise Fox, även känd som Megan Fox, är en amerikansk modell och skådespelare. Megan är född den 16 maj 1986 i Oak Ridge i Tennessee i USA.

Megan Fox påbörjade sin karriär som skådespelare år 2001. Hon deltag i flera mindre film- och tvroller och hade en återkommande karaktär i serien ”Hope and Faith”. År 2004 fick Megan sitt stora genombrott då hon fick en roll i en långfilm vid namn ”Ett Tonårliv”. Hennes debut i ”Ett Tonårsliv” gav henne möjligheten att vara med i blockbuster filmerna ”Transformers”, vilket ledde till hennes andra stora genombrott. I ”Transformers” spelade hon  den kvinnlig huvudrollen ”Mikaela Banes” som har ett förhållande med Shia La Beoufs karaktär. Fox fick behålla sin roll i uppföljaren av ”Transformers: De besegrades hämnd”. 

För sina prestationer inom film och tv har Megan blivit nominerad för totalt fyra Teen Choich Award-priser. Filmerna hon har blivit nominerad för är: ”Hope and Faith” och tre för ”Transformers”. Hon har varit med i Jennifer's Body där hon spelar mot Amanda Seyfried. År 2010 medverkade hon bland annat i actionfilmen Jonah Hex och musikvideon till Eminems hitsingel "Love the Way You Lie".

Förutom en karriär inom film tv så har Megan blivit framröstad som världens vackraste kvinna flera gånger. Hon betrakta också som en av nutidens sexsymboler och har medverkat i tidningar såsom FHM och Maxim. 

Megan är i skrivande stund gift med Brian Austin Green sdan 2010.

Vill du läsa mer om Megan Fox och hennes karriär inom film, tv och som modell? Besök då http://www.meganfox.se/ 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

En guide till systematiskt arbetsmiljöarbete
Om Värmepumpar och elektriker i Simrishamn & Österlen
Bästa matställena att äta med sin familj i Stockholm
Ett ovanligt däckmärke som snart etablerar sig i Sverige.
ISO 27001 kan hjälpa dig att följa GDPR och andra IT-säkerhetskrav som ställs av EU