Du är inte inloggad.

Artikel

Allt om Robert Downey, JR.

Robert John Downey Jr., född 4 april 1965 i New York, New York, är en oscarsnominerad och golden globe-vinnande skådespelare och musiker. Robert sägs tillhöra ”Brat Pack” vilket är ett namn för en grupp skådespelare som är med i alla populära filmer.

Robert har levt ett minst sagt spännande liv innehållande oscarnominering för bästa manliga huvudroll i filmen ”Chaplin”, haft ett drogmissbruk, gjort en comeback och blivit hyllad som ”Iron Man” i marvelserien ”Iron Man”.

Under 1996 till 2011 blev Robert arresterad flera gånger för droger och åkte in på rehab flera gånger. Robert förklarade för median att han har varit beroende av droger sedan har var åtta år och beskriver missbruket:  ”Det är som att ha en laddad pistol i munnen och fingrarna på avtryckaren, jag gillar smaken av vapenmetall”. I april 1996 blev Robert arresterad fför innehav av heroin, kokain och innehavandet av en revolver. En månad senare gjorde han intrång i en grannes hem och somnade i en av sängarna. Han dömdes till tre år villkorligt straff och var tvungen att genomgå ett obligatorisk drogtest. 1997 missade han ett av drogtesterna och var tvungen att tillbringa fyra månader i fängelset i Los Angeles. Samma sak hände år 1999, han dömdes då till tre års fängelse, men efter knappt ett år i ett statsfängelse i Corcoran, Kalifornien släpptes han mot en borgen på $5000.

Idag har Robert släppt drogerna och gjort comback i filmer som ”Sherlock Holmes” och ”Iron Man”.

Vill du läsa mer om Robert Downey, JR och hans karriär och liv? Kolla då in http://www.robertdowneyjr.se/


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Digitala butiksskyltar – bekvämare marknadsföring på dina villkor
Bilrekond & tips
Hur du väljer de bästa däcken till din bil
Facket ST
Är det fult att sälja fakturor?