Du är inte inloggad.

Artikel

5 Anledningar att Använda Eurobehållare för att Frakta Långdistansgods.

Av alla återanvändbara förpackningslösningar, så är Eurobehållare bland de mest populära. Förtag i många olika industrier använder dem på en daglig basis för att frakta sina varor till centrala lager eller affärer, medan andra företag börjar ersätta andra förpackningslösningar med denna typ av container.

 

Den största anledningen varför Eurobehållare är så populära är att de representerar en standardiserad förpackningsenhet, precis som europallen. Med denna standardisering så kan företag planera och förutsäga olika aspekter, som:

  • Transporterings- och logistikkostnader
  • Tillgängligt lager vid vilket tillfälle som helst
  • Distributionskedjeflöde per kund eller per månad
  • Behovet att påskynda eller fördröja produktion i förhållande till efterfrågan på fraktprodukter

 

Alla dessa uppgifter är mycket värdefulla för företag som försöker att förbli konkurrenskraftiga och förse sina kunder med snabba leveranser av sina beställningar till överkomliga priser. Men det finns flera andra skäl att rekommendera denna typ av transportbehållare som första val för tillverknings- och distributionsföretag:

 

1. Eurobehållare Tillåter Utrymmessparning Under Transport

Eurobehållarnas speciella design tillåter dem att staplas ovanpå varandra. Kombinerat med sin robusta konstruktion, och det högkvalitativa material de är gjorda av, innebär detta att Eurobehållare lastade med produkter kan ordnas ovanpå varandra i en stapel för optimal användning av släpvagnens utrymme.

 

Eftersom de flesta rederier tar betalt i volym av varor, är denna egenskap hos containern mycket viktig för att minska företagets logistikkostnader.

 

2. De Kan Förses Med Olika Tillbehör

Då de är så populära i alla industrier när det gäller frakt av olika produkttyper, så kan Eurobehållare skräddarsys med olika slags tillbehör specialutvecklade för just dem. Bland dessa, så är de vanligast använda uppdelade i olika konfigurationer och gjorda av olika material (textilstuvning, EPP-brickor, eller skumseparatorer) och etiketthållare för snabb och enkel identifikation av innehållet i containern.

 

3. Eurobehållare Finns Tillgängliga I Olika Lastkapaciteter

Eurobehållare har ett av de mest kompletta sortimenten av förpackningsmaterial. Det sträcker sig från 300 x 200 mm lådor för smådelar till behållare i specialstorlek (1200 x 400 mm) för speciella objekt - du kan garanterat hitta en modell av Eurobehållare som passar dina behov perfekt.

 

4. Enkla Att Hantera

Den speciella utformningen av Eurobehållare möjliggör både manuell hantering och användning på ett transportband. Den platta basen är idealisk för en jämn gång på vilken transportbandsmodell som helst, medan de utskurna handtagen placerade antingen på lång- eller kortsidorna av containern är utformade för att erbjuda perfekt ergonomi när containern lyfts och manuellt transporteras.

 

5. Robust Konstruktion För Tung Användning

Det råder ingen tvekan om det – Eurobehållare är en stor investering om du vill ha ett parti återanvändbart förpackningsmaterial du kan räkna med under intensiv användning och under en lång tid. Dessa containers har snabb investeringsavkastning och en låg total ägandekostnad, då de inte behöver repareras och kan effektivt tvättas med vanlig tvättutrustning.

 

Slutligen, när en Eurobehållares livslängd väl börjar ta slut, så är det bra att veta att de är 100% återvinningsbara , vilket gör det enkelt för ditt företag att uppfylla både miljöskyddskrav och juridiska krav.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bilverkstad i Kristianstadtrakten
Att behålla gnistan i sitt förhållande
Det gröna modet – vem kommer bli elbilarnas Gucci eller Chanel?
Fördelar med fackförbund
Internationella stamningsdagen ISD den 22 oktober