Du är inte inloggad.

Artikel

Ape & Partners, kampen mot förfalskade Parajumpers Utlopp nätet

Ett hektiskt år för Parajumpers, inte bara ur synvinkel av framgångarna.

Företaget ses som bedriver en intensiv kamp mot förfalskning, som började för mer än ett år nu och successivt intensifierats under de närmaste månaderna, särskilt på vintern. Dessutom är det ytterkläder en ikonisk produkt med ett högt pris, och alltid mycket att känna igen. Den har alla de egenskaper som på så sätt tjänar till att vilseleda konsumenten, som oftast inte är medvetna om att köpa en falsk, men det är helt enkelt övertalas att göra en bra affär tack vare Internet. De allra flesta av dessa jackor säljs på nätet, på platser som skapats specifikt; en riktig kriminell organisation som drivs av "proffs" som inte avskräckt lätt. Parajumpers har varit aktiv på flera fronter; främst genom tullkontroll, vilket gör det möjligt att avlyssna misstänkta paket och se förstörelsen. Månads utbildningar är organiserade aktiv utbildning av tulltjänstemän, så att de har all information går att känna igen de inte originalprodukter.

Parajumpers

Parajumpers, rättsligt samarbete mot förfalskning

Parajumpers som arbetar med en advokatbyrå i Milano specialiserat på juridisk expertis för att ge en optimal service riktad till webben via en proprietär programvara som skapats speciellt för dessa uppgifter. De första resultaten har redan anlänt, och bådar gott för starten av vintersäsongen. By now, hundreds of closed sites, and begin to get the favorable opinions on the transfer of property of others under Parajumeprs through the procedures by WIPO.
Naturligtvis får vi inte släppa taget; nästan 1% av omsättningen går till aktiviteter på den här fronten. Viktiga värden, men det betyder inte skrämma den venetianska företaget, medveten om att varumärket är de mest värdefulla sakerna ett företag kan ha, och bör skyddas maximalt.

Parajumpers Jacka

Utöver den officiella hemsidan Parajumpers, för att få mer information om varumärket besöka de officiella profiler som finns på Facebook, Twitter e YouTube.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skinnplånbok.se har öppnat!
Höstbloggen
Ljushållare och färgade värmeljus på Gosa.se
Helly Hansen - bra kläder från Norge
Vilken typ av jackor att bära med Jeans