Du är inte inloggad.

Artikel

Apoteket i Uppsala fokuserar på serviceinriktade tjänster

Att vara i behov av apotekstjänster i Uppsala är en del av vardagen för de flesta. För några år sedan var utbudet av tillförlitliga apotek mycket mindre om man jämför med de tiotals alternativ som idag finns på marknaden. Det etablerade apoteket Samariten är alltid ett säkert alternativ, vare sig man behöver receptbelagda läkemedel eller rådgivning om vaccinationer. På www.apotekuppsala.se består personalen av 16 välutbildade och serviceinriktade anställda med målet att erbjuda samtliga kunder högklassiga apotekstjänster.

Legitimerade farmaceuter med specialkompetens

På apotek Samariten i Uppsala besitter personalen specialkompetens inom diverse områden, såsom hjärt- och kärlsjukdomar, cystisk fibros och diabetes. Kunderna kan känna sig trygga i frågan om individuella recept och mediciner med tanke på att legitimerade farmaceuter hanterar receptexpedieringen. Dessutom är personalen insatta i ett brett sortiment av produkter och läkemedel för de kunder som upplever sig ha problem med exempelvis fötter, minne, balans och hörsel. Personalen besitter gedigen kunskap och hjälper alla oavsett ålder och sjukdom genom personlig rådgivning samt professionellt bemötande. I samråd med certifierade veterinärer har de även utökat sortimentet med läkemedel speciellt framtagna för husdjur och nyttodjur.

Det moderna apoteket i Uppsala har en välutvecklad hemsida som möjliggör att kunder på ett enkelt sätt kan reservera läkemedel eller produkter, samt smidigt boka tid för vaccinationer. På hemsidan kan man också ta del av det breda sortimentet av receptfria varor som finns på det fysiska apoteket. Exempel på de vanligaste receptfria produkterna är biverkningsfria smärtbehandlingar, värmeprodukter, värktabletter, salvor och vitaminer. Utöver detta kan nämnas att man med fördel kan lämna gamla läkemedel hos apoteket eftersom personalen på ett miljövänligt sätt kan hantera avfallet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Träna med rätt tempo och optimera dina resultat.
Klippan yllefabrik - Kläppi
Att bleka tänderna
Är tandblekning farligt?
Närsynthet och översynthet