Du är inte inloggad.

Artikel

Att spå sig online

Har du börjat märka av tecken på andlig närvaro eller vill du veta mer om tarottolkning och att spå sig online? Ta kontakt med en tarottolkare och andlig rådgivare för att få svar på de frågor du har men som du ännu inte fått svar på. Att spå sig online med tarotkort är idag ett av de mest populära redskapen för att få veta mer om sin framtid.

Tarot har använts som ett redskap för för spådom och vägledning i många hundra år och det är en metod som många vänder sig till för att sia om sin framtid. Exakt var tarot har sitt ursprung är svårt att säga, men vad man vet är att lekar som påminner om tarot höll man på med redan i 1400-talets Italien.

En tarotkortlek består av 78 olika kort där hela leken består av den stora och den lilla arkanan. De här två olika delarna speglar hela livet som helhet där den lilla arkanan visar vardagliga händelser och den stora arkanan fokuserar på vändpunkter och händelser som är bestämda av ödet. I den stora arkanan är där de största lärdomarna finns och det är även där vår utveckling ligger.

Inom tarot finns det även inslag av astrologi och även numerologin finns med där då varje tarotkort är numrerat och varje nummer breddar tolkningen av ett kort.

Är du i behov av en andlig hjälpare? Kontakta en tarottolkare för att få svar på alla dina andliga frågor för att slippa gå och fundera på saker du vill få svar på.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Allt om Robert Downey, JR.
Hyra personal från Randstad
En guide till systematiskt arbetsmiljöarbete
Fastighetsrätt – Möjliga tvistefrågor när du köper eller säljer hus
Dejting på nätet