Du är inte inloggad.

Artikel

Att tänka på vid flyttstädning

Är det dags att flytta? Har du frågor och funderingar kring hur flyttstädningen ska göras för att bli så felfri som möjligt? Tänk på att alla möbler måste vara borta från bostaden innan flyttstädningen kan påbörjas. Tänk på att alla områden och hörn ska rengöras, inte bara på de vanliga ställen där du brukar göra rent. Känns det här alldeles för krångligt och tidskrävande?

Jourstäd Sverige går att enkelt anlita för att få flyttstädningen utförd snabbt, enkelt och prisvärt. Tjänsten är heltäckande men det finns en del saker som du måste tänka på att göra själv och det är följande: persiennrengöring, bortforsla alla kvarlämnade saker, ta bort klistermärken, tejp, häftmassa och liknande på målade ytor.

Fönsterputsning ingår i den mån när temperaturen tillåter. Dessutom lämnas Nöjd-kund-garanti på alla flyttstädningar och den kan användas om hyresvärden eller den inflyttade inte skulle vara nöjd med städningen. Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

Din bostad måste vara helt tömd på både saker och sopor. Vi ber dig att även titta igenom alla skåp en extra gång innan vi kommer, detta för att säkerställa att det verkligen är tomt.

Flyttstädningar till privatpersoner är avdragsgilla med 50% direkt på fakturan om man fyllt 18 år samt har rätt till RUT-avdraget. När det gäller dödsbostädning och tjänster kring dem så är dessa inte avdragsgilla. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

Känner du att du är i behov av städhjälp? Kontakta Jourstäd Sverige för att få offert på städtjänster. Utbudet av tjänster är stort och det finns alltid någon städning som passar alla.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kredithantering och andra tjänster för företag som vill bli mer effektiva
Svårt att hitta alla egenskaper i en och samma slang
CNC-fräsning och CNC-svarvning
Taksäkerhet ger skydd
Snart dags för alla sorters tulpaner