Du är inte inloggad.

Artikel

Att välja rivfirma

Att välja en rivfirma är inte alltid helt lätt. Man vill ha en som är seriös, snabb, men också miljömedveten. I stora städer som till exempel Stockholm finns det rätt många rivfirmor att välja ibland, vilket kan göra urvalet ännu lite svårare. Rivningsfirmor i Stockholm har hög konkurrens. En rivningsfirma som är bra, och som utför rivning Stockholm med bravur är Allriv.

Allrivär ett ungt företag, men har ändå gedigen kompetens och erfarenhe, de har mer än 20 år i bygg- och anläggningsbranschen i alla former och besitter den kunskap som krävs vid rivningsarbeten. De är ett serviceföretag med inriktning, och är specialiserade, på handrivningsentreprenader. Inget jobb är för litet eller stort. Dei river allt från tapeter och badrum hos privatkunder till stora kontorskomplex som ska byggas om åt företag. Där så krävs utför vi så kallade ”dammfria rivningar”. Detta innebär att man täcker in arbetsområdet, och med tekniska hjälpmedel håller dammet borta från övriga fastighetsytor. 

Allriv månar om miljön och sorterar alltid massorna för återvinning innan borttransport. De utför även trädgtådsarbeten så som gräsklippning. De levererar och hämtar även massor, tex jord och grus, för parkeringar, infarter, rabatter eller grusgångar mm. Allriv använder sig av kranväxlarlastbil eller lätt tippflakslastbil för mindre mängder.

Saker att tänka på när du väljer en rivfirma:
1. Har de erfarenhet?
2. Har de rätt utbildningar och certifikat för jobbet?
3. Använder de sig av miljövänliga tekniker?
4. Är det något annat som är viktigt för dig i samband med ett rivnings jobb?
5. Ta in några offerter. Det kan vara stor skillnad i priser och vad som ingår.
6. Se till att få en känsla av dem, du kanske ska boka in ett möte med firman du överväger att anlita?

Lycka till!






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Parasoll Utemöbler
Badrumsrenovering Åkersberga
Intresset för designmöbler på nätet växer
Var kan man göra ett vindrutebyte i Göteborg?
Allt om kakel