Du är inte inloggad.

Artikel

Bäddset av högsta kvalitet

Sängmöblerna blir allt mer aktuellt och är förmodligen på grund av åldern. Likaså har sömnen, känslan av sängkläderna och inredningen blivit allt viktigare. Egyptisk bomull är något jag kikat närmare på och efter att prövat det vill jag aldrig gå tillbaka till något annat. Skillnaderna mellan det jag använt tidigare och det jag använder idag (egyptisk bomull) är som dag och natt. Känslan av att lägga sig i sin säng och omslutas av ett bäddset med långa fibertrådar med en trådtäthet på över 500 är överväldigande. Vad 100 % egyptisk bomull egentligen förmedlar är att dess innehåll, alltså 100 % bomull och att det är ifrån Egypten. Materialet kan blandas, men det allra viktigaste och kanske det som de flesta är uppmärksamma på är vävnadens trädtäthet, thread count som det även kallas. Ju tätare trådtäthet ju tjockare, mildare och skönare upplevs materialet. 

Hos Zebra Collection hittar ni ett brett sortiment av bäddset några av dessa är alicias bäddset, Multi bäddset och Stella bäddset som varierar i storlekar, kulör och material. De arbetar endast med certifierade handlare som erhåller hög standard, goda förhållande och all material är av högsta kvalitet. Priset är också en variabel man helst vill ha i åtanke, och Zebra Collection erbjuder fantastiska produkter till tillgängliga priser. 

Bäddset har kommit att bli ett viktig inredningsdetalj och väldigt ofta är det så att påslakan kostar en slant och då är det oftast varumärket man investerar pengarna i och inte kvalitén. Varför jag idag uppmärksammar zebra collection är för att de har en annan vision av vad just pengarna bör investeras i. Deras bäddset erhåller samma - om inte bättre - kvalitet men behåller priserna rimliga. Sova och Em är två återförsäljare som valt att sälja zebra collections produkter och där finns över 200 butiker i landet man kan besöka. 

Så är ni på jakt av:

  • Snygga bäddset/påslakan
  • Brett sortiment av både storlekar och kulörer
  • Egyptisk bomull
  • Högklassig skandinavisk design
  • Sängbord
  • Sänggavlar
  • Sängben

Vet ni var ni kan vända er. Så besök gärna www.zebra-collection.se för mer information av sortimentet samt var ni hittar produkterna.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hur rent är ditt tvättrum?
Värdera din bostad
Hitta rätt i bostadsdjungeln
Att välja rätt ångtvätt
Världens godaste bolognese