Du är inte inloggad.

Artikel

Badrumsrenovering Eskilstuna

Badrumsrenovering Eskilstuna
 
Renovera badrummet är något vi alla någon gång behöver göra under våra liv och hur den erfarenheten slutar beror till stor del på vilken firma man väljer för att utföra den.
Vi på Badrumsrenovering Eskilstuna, är måna om att våra kunder ska bli nöjda med det arbete vi utför, men även att kunderna ska få en helhetslösning för sin badrumsrenovering.
 
För under vår mångåriga och långa verksamhet, har vi byggt upp ett nätverk av alla hantverkare som kan krävas under en badrumsrenovering, vilket också gör att en kund enbart behöver ha kontakt med vår firma och ingen annan.
Det underlättar arbetet och låter det flyta på i den takt som krävs för att planeringen ska följas.
 
Under vår mångåriga verksamhet har vi även fått flera goda referenser från våra tidigare kunder, något som visar hur seriöst vi tar på vårt arbete.
Som kund hos Badrumsrenovering Eskilstuna, får man dock ytterligare en trygghet, då vi alltid ger en garanti på 10 år på utfört arbete.
Det är något som vi tycker visar att vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda och belåtna med vårt arbete och att det i slutändan måste handla om att skapa det perfekta badrummet tillsammans med kunden.
 
Vårt kundfokus under en badrumsrenovering
 
När vi på Badrumsrenovering Eskilstuna, kommer i kontakt med en kund, är det från första början en hög fokus på att kunden ska vara nöjd.
Oavsett om det gäller frågor om avdrag, vårt arbetssätt eller vilka branschstandarder vi följer, är det kunden vi har som fokus.
 
Vi erbjuder alla potentiella kunder en helt fri offert, något vi tycker borde vara en branschstandard, för att visa vad vi kan göra för kunden.
Tillsammans kommer vi gå igenom kundens badrum, se vilka förutsättningar som finns och vad vi tror kan passa.
Sedan handlar en stor del av vårt arbete om att lyssna på kundens önskemål, idéer och visioner om hur just hans eller hennes badrum ska se ut när det är klart.
 
Det betyder att vi gemensamt måste gå igenom alla aspekter av badrummet, från vilket kakel som ska användas till om det ska vara dusch eller badkar eller ingendera.
När vi sedan tillsammans känner att vi delar samma vision, kommer vi sammanställa informationen i en offert där det ingår både kostnads- och tidsplan för arbetet.
Vi arbetar ständigt med kunden som högsta fokus, det gör också att vi är mer måna om att kunden ska vara nöjd med vårt arbete än vad många andra firmor gör.
 
En badrumsrenovering är ett stort projekt
 
Man får aldrig glömma bort att en badrumsrenovering är ett stort projekt och att det tar den tiden det tar. 
Vi på Badrumsrenovering Eskilstuna, kommer aldrig att stressa eller skynda på arbetet, det gäller även om kunden ber om det.
 
Det riskerar nämligen att badrummet inte blir perfekt, något vi inte är villiga att efterlämna när vi är klara med arbetet.
För att få en översikt över vad ett arbete kommer att kosta och hur lång tid arbetet kommer att ta, är det bäst att ta kontakt med oss och begära en fri offert.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

En tid att bygga för framtiden
Alternativa uppvärmningsmetoder
Trådbackar är lösningen på dina förvaringsproblem
badrumsrenoveringar i stockholm
Badrumsrenovering Saltsjöbaden