Du är inte inloggad.

Artikel

Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm
 
Vi på Badrumsrenovering Stockholm utför professionella badrumsrenoveringar, på precis det sätt du vill ha det.
Vårt mål är att se till att våra kunder är nöjda med det arbete vi utför och vi har väldigt goda referenser från våra tidigare kunder.
 
Redan från första stund arbetar vi på ett serviceinriktat sätt för att uppfylla din dröm om hur ditt nya badrum ska se ut.
Något som är det enda viktiga när man utför en badrumsrenovering är att slutresultatet ska uppfylla de förväntningar som kunden har.
 
Vi på Badrumsrenovering Stockholm arbetar på ett noggrant och säkert sätt, vi är självklart våtrumsbehöriga och vi utfärdar alltid ett våtrumscertifikat efter utfört arbete.
Vi har lång erfarenhet av att renovera badrum och vi har även goda kontakter med andra hantverkare för att du som kund inte ska behöva anlita en annan firma för en helhetslösning.
För det är vad vi tillhandahåller våra kunder, en helhetslösning på ett badrum som de själva har valt ut och som de i slutändan kommer att vara nöjda med.
 
När vi utför en renovering är det du som kund som avgör allt, vi lyssnar på dina förslag och önskemål för att det ska bli på precis det sättet du vill.
 
Hur en badrumsrenovering går till
 
När man kontaktat oss på Badrumsrenovering Stockholm, erbjuder vi alltid en fri offert, något som närmast blivit en branschstandard.
Vi bokar in en tid då vi tillsammans kan gå igenom badrummet du vill renovera, går igenom de förslag och önskemål du har på slutresultatet.
 
Därefter kommer vi att ta fram en offert som både specificerar kostnaden och tidsåtgången det kommer att ta.
Arbetet vi utför är alltid i enlighet med de branschstandarder som finns och vi ser till att du alltid blir nöjd med arbetet vi utfört.
 
När vi utfört arbetet, har man som kund hos oss en garanti så att du ska kunna känna sig säker på slutresultatet.
Vi hjälper även till att med allt som rör ROT-avdraget och ser till att du får en helhetslösning som passar just ditt badrum och dina önskemål.
För det är den viktigaste biten av vårat arbete, att du som är vår kund ska vara nöjd med arbetet vi utför och nöjd med det resultat vi levererar.
 
Vi på Badrumsrenovering Stockholm kan inte i förväg ge vare sig kostnadsförslag då det beror på vilket badrum du planerar.
Tidsåtgången brukar vanligtvis ligga på omkring 15 dagar för 4 – 5 kvm.
 
Viktigt att allt blir rätt från början
 
Vi på Badrumsrenovering Stockholm tycker det är otroligt viktigt att det blir rätt från första början.
Därför är vi måna om att du berättar för oss, hur du vill att ditt badrum ska se ut men även vad som ska finnas i det.
Tänk på att det är du som avgör hur ditt badrum ska se ut, därför är det också viktigt att du noggrant tänker igenom precis hur du vill att det ska se ut.
 
Något vi självklart kan hjälpa till med om du känner att du vill få inspiration.
Vi äger även sidan Badrumsrenovering Södertälje
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Unikt i Betong
Vad är en lamineringsmaskin?
Badrumsrenovering Bromma
En seriös fastighetsförmedlare
Flyttkartonger till din flytt