Du är inte inloggad.

Artikel

badrumsrenoveringar i stockholm

 

Badrumsrenoveringar i Stockholm är vanliga, helt enkelt eftersom det finns väldigt mycket gamla hus som inte fått sina badrum renverade på flera åt. Sen så har man nästan som standard att alla som köper en bostad bruakr se över badrummet om det inte är uppenbart fräscht. 

Helt enkelt, det finns väldigt många som vill renovera och då även väldigt många som utför renoveringarna. Konkurrensen i Stockholm för dessa hantverkare är hård, riktigt hård t.om., det finns så otrolgit många att anlita så det blir nästa för svårt för kunden (mig själv) att göra ett konkret val i den här frågan. Så vad ska man göra i det här läget? Jag måste göra en badrumsrenovering, det ska bli fint och jag vill använda ganska bra material ändå. Men jag vill heller inte att det ska bli för dyrt. . . .

Så vem väljer jag? vem ska utföra detta? Jag tycker det här är jättejobbigt! Man kan ju Googla på vad det här jag söker och hoppas på det bästa, kanske söka på området jag söker tjänsten i för att få upp ett gäng alternativ. Då brukar jag iallafall få upp en bra lista och då tittar jag på dem som ligger högst upp i träfflistan för dem anser jag är de bästa. Sen får man väll kolla på vilka tidigare badrumsrenoveringar dem gjort och se om det ser bra ut. 

Så nu nästa vecka ska jag i alla fall bestämma mig för vem som ska göra om mitt badrum, jag vet inte ännu vem som ska göra det, men det lär väll visa sig under denna veckan hoppas jag. Om det är någon av er som läser den här artikeln som har ett bra tips på en bra frima skulle jag vara väldigt tacksam om ni kunde dela med er av detta till filip@sajtkonsulterna.com


Tack alla!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vertyg som studentpresent
Bada spabad är romantiskt
Plåtskyltar med retromotiv
Hyra byggnadsställning Stockholm
Att välja rivfirma