Du är inte inloggad.

Artikel

Barninredning? Bli inspirerad i bloggsfären

Väntar ni tillskott i familjen, eller ska barnens rum äntligen få ett nytt utseende men inspirationen vill inte infinna sig? Det är lätt att bli villrådig bland allt fint som finns ute på marknaden. Bara att välja tapeter blir ett problem då det säkert finns hundra som skulle passa just till det tilltänkta rummet. Tur att internet finns så att det går att få tips och råd.

Verklighetstroget

Det bästa med bloggar är att de nästan alltid visar bilder, massor av bilder. Det gör att det är lätt att se hur rummet ser ut, och ofta läggs närbilder ut på särskilda detaljer. Det är riktiga människor som bor där till skillnad mot möbelföretagens kataloger och därför är lösningarna funktionsdugliga och beprövade. Alla detaljer i barnens rum behöver inte vara nya utan det går även att få idéer om hur gamla ting kan renoveras och bli som nya.

Kännedom
Hur ofta har en småbarnsförälder verkligen tid att spendera timmar framför datorn för att hitta de perfekta möblerna till barnens drömrum? Verkligheten är snarare att tvättmaskinen går i ett, man plockar leksaker konstant för att ingen ska snubbla och skada sig,  och den lilla egna tiden spenderas hellre i duschen i lugn och ro utan små röster som skyndar på och stressar än framför skärmen. I bloggsfären har någon annan redan gjort grovjobbet åt dig och hittat godbitarna från de olika barnaffärerna. Alla har olika inredningsstilar men någon blogg kommer garanterat att vara lik den egna smaken och många tips kan tas därifrån. Det kan vara små detaljer som inspirerar och det går alltid att fråga den som skriver bloggen om inköpsställen eller hur den egentillverkade lampan gjordes.

Saker som du inte visste att du behövde eller att de ens existerade kommer till kännedom och det finns så mycket mer att välja på än enbart den lokala möbelaffären.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Frihängande, skåpsmonterad eller väggmonterad köksfläkt? Allt du behöver veta
Gör det själv Projekt
SÄTT TURBO PÅ DIN TRÄNING!
Artikelblogg
Hur skaffar man en blogg?