Du är inte inloggad.

Artikel

Barnkläder som funkar i ur och skur

De flesta föräldrar är nog eniga om att man vill att ens barn har både funktionella, snygga och prisvärda barnkläder. Det finns dock ett myller av varumärken på marknaden som erbjuder barnkläder och detta kan vara både positivt och negativt. Positivt för att det finns ett stort utbud som både passa de flesta tycken och smaker, och negativt eftersom det kan vara svårt att hitta rätt i denna ”djungel”. Därför tänkte vi redogöra för två barnklädesmärken som erbjuder både funktionella och prisvärda kläder för barn.

Abeko

Först ut är Abeko. Abeko är ett svenskt företag som grundades redan 1948 i Årjäng. Abeko har nischat in sig på att erbjuda regnkläder, och regnkläder är ju något vi alla behöver. Speciellt i det klimat vi har här i Norden. Prisnivån på Abeko regnkläder är ganska låg men ändå satsar de på att erbjuda riktigt hög kvalitet när det kommer till materialval och design av kläderna. Kvaliteten är faktiskt så hög att Abekos regnkläder även används yrkesmässigt. Så om du vill försäkra dig om att barnen skall vara torra även när regn och vind griper tag, så kan vi rekommendera Abeko. Du hittar Abekos regnkläder för barn hos exempelvis nätbutikerna Lekmer eller Boozt.

Didriksons

Om man har möjlighet att gå upp något i prisnivå jämfört med Abeko så kan man kolla in Didriksons. Även dett är ett svensk klädmärke med fokus på regnkläder och ytterkläder. I början så startade man med att erbjuda oljerockar och andra oljeplagg till fiskare, men efterhand så har man utvecklat och anpassat utbudet till massmarkaden. I i sortimentet hittar du mängder av hög-kvalitativa ytterkläder som fungerar mycket bra både på seglingsturen eller fjällsemestern, nästan oavsett årstid eller väder. Priserna ligger runt 30 % över Abekos priser, men det är väl investerade pengar eftersom Didriksons kläder ofta kan användas av flera syskon. Du hittar barnkläder från Didriksons hos exempelvis nätbutikerna Babyshop, Lekmer, Smartkid och Nelly.

Om du vill hitta mer tips på barnklädesmärken så kan du gå vidare till Barnkläder-på-nätet.com.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Trendiga och härliga damjackor för ett personligt mode!
New Era-kepsar
ny enkel balklänning samling meddelas vid smiliving.com
Helly Hansen - bra kläder från Norge
Rabattkoder till svenska webbutiker