Du är inte inloggad.

Artikel

Blomma flicka klänningar - nya trender

Det finns nya trender i Brudnäbb som kommer på scenen varje år. Även bruden alltid tänkt att vara stjärnan i dag, är brudtärna en viktig del av de inblandade och kan definitivt göra en stil uttalande. Bruden ska ge så mycket uppmärksamhet åt brudtärna klänning som hon gör för att hennes tärnor klänningar. När du letar efter en klänning för blomma flicka, bör bruden överväga överkomliga eftersom blomman flickans föräldrar brukar betala för klänningen.
Ronde Hals Hiel-Lengte Tule Jurken met Strik
 
Färger
 
Pink är den mest populära färgen för Brudnäbb. En blek frostat rosa är vanligtvis rosa nyans som används mest.
 
Vitt är den näst mest populära färgen. När blomman flicka bär en vit klänning, kan bruden ha henne bära en klänning som är mycket lik den brudens brudklänning.
 
Pastellfärger är de som brudar vill att deras blomma flickor att bära. Om rosa eller vitt inte används, kommer du oftast se blomman flicka i ljusgult, ljus frostig grön, lavendel eller ens ljusblå. Pastellfärger tenderar att öka en ung flicka kvinnlighet och pasteller inte sticker ut så starkt att de förringa brudens brudklänning.
 
trender
 
Kvälls Bröllop kan ge bruden en möjlighet att välja en sofistikerad stil och färg för sin blomma flicka. Vissa blomma flickor har slitna silver klänningar på kvällen angelägenheter. Andra har slitna sammet eller sammet i svart, mörkblå eller mörkt grön, magenta och rubinrött. På grund av kylan på kvällen luften i vissa delar av landet, kan brudar vill välja en klädstil som har en lätt jacka med det att hålla blomman flicka varm på en kvällsmottagning.
 
Holiday Bröllop är roligt för bruden att planera eftersom det redan finns en inbyggd tema för bröllopet. Alla hjärtans dag och julen är de två mest populära semester för bröllop. Rött är den mest självklara valet för antingen semester, men på en Alla hjärtans dag bröllop blomma flickor har också setts i olika nyanser av rosa, medan jul bröllop de är förbrukade grön med röda eller vita tillbehör.
 
designs
 
Det finns många fantastiska formgivare och designer samlingar som specialiserar sig på och funktionen för Brudnäbb. De flesta brudar föredrar ett traditionellt bröllop och de nuvarande färger och mönster för Brudnäbb återspegla detta. En brud kan aldrig gå fel att välja en blomma flicka klänning som gör en liten flicka ser ut som en liten flicka.
 
En klänning som flyter men inte alltför länge är bäst, så att blomman flickan inte kommer att resa medan hon går ner i gången. En längd till mitten av vaden är den mest populära.
 
Tillbehör
 
Brudar får inte glömma att tillbehör är viktigt för den totala utseendet på brudtärna. Hår färgband, blommor, hår band, färgade skärp, skor och matchande strumpor eller strumpor, örhängen, armband - alla dessa tillbehör kan slutföra ett vackert utseende för brudtärna.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skotrenden går i blått
Fars dag - lite tips på lämpliga presenter
Se dig om efter de snyggaste skorna
Så minskar du dina matkostnader
Hitta billiga airboards