Du är inte inloggad.

Artikel

Boodil - sälj lägenhet utan mäklare

Med hjälpa av Boodil kan du sälja din lägenhet utan mäklare på ett väldigt enkelt och snabbt sätt. Boodil tillhandahåller de smartaste verktygen för dig som vill sälja din lägenhet på nätet. Boodil erbjuder dig stor flexibilitet när du skapar din bostadsannons och generarer en snygg och attraktiv annons för din lägenhet med hjälp av uppgifter från dig. 

Boodil guidar dig genom hela processen för att sälja din lägenhet privat. Du slipper betala en massa pengar till mäklare och på så sätt för de ut mer av hela din försäljning. Kom igång med Boodil idag och vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt på nolltid helt på egen hand.

Boodil erbjuder möjligheten att sköta budgivningen på ett enkelt sätt. Det finns också möjligheten att chatta med köparen i realtid. Vi tillhandahåller även ett kontrakt och massa mer. 

Men hur ska du prissätta din lägenhet? Genom att använda Boodil så får du massor av inspiration från lägenheter som liknar din. Vi visar och lägenheterna är sålda eller ligger inte till salu. Vi visar även priset på bostäderna så att du i lugn och ro kan sätta en högt men attraktivt pris på din lägenhet. För att öka din chans på försäljning till ett bra pris så erbjuder vi även info på hur det får de bästa bilderna på din lägenhet. Som sagt, på boodil.se guidar vi dig genom hela processen samtidigt som vi massor av tips och trix för att du ska lyckas. Kika in på Boodil idag och spar en förmögenhet genom att sälja utan mäklare.






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Jourstäd Uppsala
Drömköket kan bli verklighet
Relining Stockholm
Miljövänlig energi
Varför värmepump?