Du är inte inloggad.

Artikel

Borohus - Få hjälp med ditt drömhus

Borohus bygger hus till bra priser och med många olika modeller. Företaget har flera lösningar och idéer om hur ditt drömhus kan bli till verklighet. Borohus bygger enplanshus och sluttningshus i flera olika storlekar som du sedan kan anpassa efter ditt behos. Enligt företaget ändras trender hela tiden i bostadsbranschen, Borohus har aldrig stött på en husköpare som tycker att en och samma lösning är bäst. Utan kunderna alltid är öppna för någon förändring i sina planer för att villan ska blir så bra som möjligt. Genom detta har Borohus aldrig byggt två identiska hus, eftersom alla är är olika beroende på storlek, läge och storlek på villan.
 
Borohus är en av de äldsta hustillverkarna med tidiga hus byggt från början av 1900-talet. Företaget var i grunden skapat av tillverkaren Emil Johansson. Under den ekonomiska depressionen efter första världskriget gick företaget i konkurrs med mycket svårigheter. Två år senare startade Emil Johanssons söner upp företaget igen och sedan dess har det bara gått uppåt. Borohus är idag ett av Sveriges största husbyggnadsföretag.
 
Företaget har många nöjda kunder och lång erfarenhet av alla olika byggnader. Borohus är alltid uppdaterad med det senaste i byggbranschen med mycket givande och kreativa idéer. Hus och villor ser inte detsamma ut idag som de gjorde för 50 år sedan och de är byggda på ett helt annat sätt. Idag har husen mycket bättre isolering med bättre fönster och helt enkelt vackrare fasader. Tidigare byggdes mer eller mindre alla hus och byggnader i tegelsten, men nu har det börjat försvinna. Nu används mer trä och cement för att få en fin fasad.
 
Det har blivit vanligare med mindre trädgårdar, till skillnad från tidigare då trädgården var vanligtvis över tusen kvadratmeter. Idag är det vanligare att uteplatsarna ligger på några hundra kvadratmeter eller kanske ännu mindre. I storstadsområdena är det mer högre byggnader och fler lägenheter för att rymma alla i staden.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Vällingby
Renovera skorsten Stockholm
Hur fungerar en lavalampa?
Låt proffsen ta hand om städningen
Fantastiska tips till dig som ska flytta!