Du är inte inloggad.

Artikel

Dags för nya däck?

Ibland kan man behöva byta däck. Det är dock inte alltid det enklaste att göra det själv och om man inte kan lyfta upp bilen är det ofta ännu svårare. Som tur är finns det hjälp att få.

An Auto Center hjälper dig med allt inom däck. Genom att anlita dem kan du känna dig säker på att du har rätt däck på bilen.

An Auto Center

Det är vanligt att man underskattar vikten av däck. Många tänker ofta att däcken inte är så viktiga och att de klarar några år till. Du vill dock inte bli stående med punktering på grund av din egen okunskap eller ha fel typ av däck på bilen. Fel typ av däck kan i värsta fall leda till att ett däck lossnar eller att du får punktering på grund av att däcktrycket blir fel.

Som du säkert förstår kan det innebära livsfara om ett däck lossnar och detta vill du givetvis undvika. Om du inte vet själv hur man gör för att räkna ut rätt storlek på däcken kan du få hjälp med detta i Lund. De kan hjälpa dig med allt från att byta däck till att pröva ut nya däck med mera. De erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser och kvalitativa tjänster. Du kan helt enkelt lita på An Auto Center.

Ta hjälp av ett proffs

När det kommer till att ha rätt däck på bilen är det ditt ansvar som bilägare att se till att du alltid är säker i trafik. Om du inte vet hur man gör detta själv ska du inte chansa. Då behöver du hjälp helt enkelt, annars utgör du inte bara en fara för dig själv, utan även för alla dina medtrafikanter. Ha i åtanke att man ska byta däck två gånger per år också. Detta innebär att du byter mellan sommardäck till vinterdäck och sen tvärtom igen. An Auto Center i Lund kan hjälpa dig även med detta. När du vänder dig till dem för att byta däck är allt snabbt och enkelt, och det går dessutom riktigt fort om du redan har med dig däcken som det ska bytas till.

An Auto Center ser dessutom till att du har rätt mönsterdjup på däcken. Det krävs 1,6 mm för sommardäck och 3,0 för vinterdäck. Om du inte har koll på detta själv tar de även en titt på detta så att du är säker i trafiken.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Free spins
ISO 27001 kan hjälpa dig att följa GDPR och andra IT-säkerhetskrav som ställs av EU
Är det fult att sälja fakturor?
Dejting på nätet
Jeans - ett plagg med gedigen historia